Een heerlijke gezichtsbehandeling in Amstelveen

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling in Amstelveen bent u altijd welkom in onze salon: Beauty Studio Victoria. Bij onze schoonheidssalon in Amstelveen kunt u terecht voor allerlei behandelingen. Van huidverjonging tot huidverbetering en alles daartussen in. Voor elke gezichtsbehandeling zorgen we voor een uitgebreide analyse van de huid waardoor we de benadeling kunnen aanpassen op uw huidtype. Dat is ontzettend belangrijk, want het kan zijn dat uw huid een totaal andere behoefte heeft dan die van iemand anders. Daarom worden alle behandeling aanpast op iemands huidtype en wensen natuurlijk. Sommige mensen hebben last van kranenpootjes of rimpels en willen deze laten vervagen. Anderen willen juist van hun roodheid af of van de grove poriën. Voor alle veranderingen en verbeteringen zijn andere producten en behandelmethodieken nodig.

Andere behandelingen bij Beauty Studio Victoria

Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook terecht voor wimperextensions in Amstelveen bij Beauty Studio Victoria. Deze wimperextensions worden gezet met de one by one techniek, zodat het resultaat ontzettend natuurlijk is. Bent u benieuwd naar wat deze wimperextensions inhouden? Kijk dan snel hier om te zien welke type lashes we allemaal hebben die we kunnen toepassen. U kunt ook direct een afspraak maken via de site om de wimperextensions te laten zetten. Naast deze extensions zijn de verschillende gezichtsbehandelingen ook erg fijn om te laten doen. Een gezichtsbehandeling in Amstelveen bij ons is een heerlijke ervaring. We hebben namelijk allemaal huidcoaches die zich hebben gespecialiseerd in het verbeteren van de huid, op verschillende manieren. Bent u benieuwd wat een van onze huidcoaches voor u kan doen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en zie welke behandeling het beste bij u zou passen.

Gezichtsbehandeling Amstelveen

De fijnste schoonheidssalon in Amstelveen

Voor een geweldige gezichtsbehandeling in Amstelveen kunt u altijd naar ons toe komen. We zorgen voor een unieke ervaring met heerlijke producten die u ook nog eens thuis verder kunt gebruiken. In onze webshop vindt u allerlei producten die we zelf ook gebruiken, zoals Pascaud en Hannah. Als u deze producten thuis ook heeft dan kunt u de verzorging verder doorzetten na de gezichtsbehandeling in Amstelveen. De huidcoach met wie u dan gesproken heeft kan hier ook advies over geven. Op deze manier blijft het effect van de behandeling nog langer zichtbaar en, natuurlijk, voelbaar. Voor meer informatie kunt u altijd even de website bezoeken om de verschillende behandelingen te bekijken. Of om direct een afspraak te maken.