“Naar een stralende huid!”

De juiste start

Een goede behandeling begint met de juiste voor­bereiding.
We meten en analyseren je huid met behulp van sensoren en een microscoopcamera.

De behandelingen zijn het stappensysteem waarin de behandelingen elkaar logisch opvolgen en elkaars werking aanvullen. je hebt niet altijd de hele reeks nodig, want soms kun je behoefte hebben aan één stap, of twee. Dat is afhankelijk van de eerste stap, want alles begint met de juiste analyse.

De zes stappen zijn:  analyse

 1. Analyse
 2. Energise
 3. Boost
 4. Fix
 5. Correct

 

Het begint met het opmeten van al je huidwaarden omdat je alleen dan advies op maat kan geven. Bovendien helpen deze metingen in een later stadium om de behaalde resultaten inzichtelijk te maken door ze te vergelijken met deze opgemeten beginwaarden.

Dit gebeurt er bij stap 1:

 • Objectieve huidanalyse.
 • Sensoren meten onder andere het vochtgehalte, de elasticiteit, het talggehalte en het pigment in je huid.
 • Deze gegevens vormen de basis voor behandelingen in de salon én voor de producten die je elke dag thuis kunt gebruiken. Allemaal perfect afgestemd op jouw huid en behoeften.
 • De foto’s en analyse die bij de intake zijn gemaakt, zijn het vergelijkingsmateriaal voor een latere analyse. je kunt later dus heel goed zien wat er precies is gebeurd door behandelingen en/of cosmeceuticals en nutriceuticals.

Om je op weg te helpen je huid weer in balans te brengen en te behouden, is de starterkit samengesteld. Met deze Starterkit heb je een perfecte basisverzorging voor de buitenkant (outside in beauty) en binnenkant (inside out beauty).

Starterkit – Je huid weer in balans

 • Cleanser, milde reinigingsemulsie
 • Vernix Caseosa, dag- en nacht créme
 • Deto-X, kuur voor lichaamsreiniging
 • Synflor-forte, voor een goede darmflora

Online afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek of neem gerust contact met ons op

 

Meer Pascaud behandelingen:

Lijntjes, rimpels of littekens verminderen

Verslapping van de huid aanpakken

Acne verminderen

Synature

Pigmentvlekken verminderen

Grauwe, grove huid aanpakken

Wallen en kringen onder de ogen

Roodheid van de huid verminderen

Droge, vocht arme huid aanpakken

 

Stimuleren en kalmeren

Van energie ga je stralen! Dat geldt ook voor je huid.

Energise – stap 2

je kunt je huid extra energie geven door een Energise-behandeling. Deze behandeling bestaat uit vijf fasen. Er worden speciale maskers aangebracht en je krijgt een lichtbehandeling. De lichtbehandeling zorgt niet alleen voor een energieboost, ze zorgt er ook voor dat de energisenutriceuticalproducten die gebruikt worden beter door de huid worden opgenomen. En het mooie is dat je direct resultaat zier. Beter gezegt, in de spiegel zie je meteen een stralend resultaat. Dit gebeurd er bij stap 2:

 • Je gezicht krijgt een zichtbaar steviger huid, en dat is ook het geval met de huid van je hals.
 • Je huid herstelt zich.
 • Je huid wordt gekalmeerd.
 • De producten kunnen dieper in je huid doordringen, dus de Energise-behandeling is geen oppervlakkige verzorging, maar gaat verder en dieper. Precies wat je nodig hebt.

3-LITE voor thuisbehandelingen

Om zelf de gelegenheid te geven thuis ook behandelingen uit te voeren, is er de 3-LITE. Dit es een apparaat waarmee je thuis draadloze lichttherapie kunt uitvoeren. Het is een multifunctioneel apparaat, want er zijn drie verwisselbare koppen met elk een specifieke werking. Er is rood+ infraroodlicht (anti-ageing), blauw licht (kalmerend en anti-ontsteking) en groen licht (tegen pigmentvlekken). Zo kun je als je dat wilt, thuis de salonbehandeling voortzetten. met een opbouwend resultaat: een beter functionerende, gezondere, mooiere huid. Samen met de cosmeceuticals, nutriceuticals en Zen heb je alles in huis om je huid in balans te brengen en te houden.

3-LITE

Online afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek of neem gerust contact met ons op

 

Egaliseren en voeden

Boost je huid! Met een peeling of biologische microinjecties wordt je huid geëgaliseerd en gevoed.
Binnen enkele dagen geniet je van een ‘nieuwe’ huid!

Boost – stap 3
Een mooi woord voor oppepper. En dat is precies wat behandeling 3 doet. Om je huid een oppepper te kunnen geven, is er wat ‘voorwerk’nodig. Zoals een egale huid, en dat bereik je in stap 3 met een peeling uit ons uitgebreide assortiment peelings, die is afgestemd op de exacte behoefte en conditie van jouw huid. Daarnaast zorgen biologische micro-injecties ervoor dat je huid extra voeding krijgt. Dit is een boostmesotherapiebehandeling waarbij oppervlakkig biologisch afbreekbare cocktails in de huid worden gespoten. Deze zorgen voor de beste en diepste hydratie die er is. De superdunne naaldjes stimuleren je huid om de voeding die ze krijgt extra goed op te nemen. Deze micro-injecties zijn geschikt voor je gezicht, maar ook voor je haar en je lichaam. Je zult zien dat je al binnen enkele dagen een huid hebt die er ‘nieuwer’, gezonder en stralender uit ziet. Dit gebeurt er bij stap 3:

 • De structuur van je huid wordt verfijnd door deze behandeling. Dus gladder met een egalere teint.
 • De conditie van je huid verbetert zichtbaar.
 • Je huid wordt diep gereinigd en ook diep gevoed.

 

Dunner wordend haar of haarverlies?
Ook de hoofdhuid kan worden behandeld met Pascaud Meso. Daarvoor is een speciale samenstelling ontwikkeld.

Effecten
:

 • Versterkt haargroei
 • Gezond en glanzend haar
 • Tegen beginnende kaalheid
 • Stopt tijdelijk haarverlies
 • Tegen dunner wordend haar
 • Verbetert de haar-en hoofdhuidconditie

Online afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek of neem gerust contact met ons op

 

Liften en afvoeren

Op een relaxte en pijnloze manier je wallen of slappe huid verminderen? Dat kan!
De PascaudLite Laser zorgt voor een betere stofwisseling van de huidcellen waardoor je een strakkere huid krijgt.

 

Verstrakken en verstevigen

Rimpels, cellulitis, acne… weinig mensen ontsnappen eraan. Maar, er is een oplossing: de PascaudWave.

Een massage op basis van een radiofrequentie maakt de huid steviger en compacter.fix

Fix – stap 5

Een steviger en strakkere huid. Een mooiere huid, in je gezicht, je hals, als over de rest van je lichaam Want het is natuurlijk niet alleen de huid van je gezicht die aandacht en verzorging nodig heeft. Striae, die zich na een zwangerschap of na veel gewichtsverlies manifesteren, lijken bij het ouder worden ook erger te worden omdat je lichaamshuid verslapt doordat ze dunner wordt. Littekentjes van acne lijken erger te worden, net als cellulite en ook lijken poriën soms groter te worden. En daar is een mooie, pijnloze oplossing voor: een behandeling met apparatuur met een bepaalde radiofrequentie, de Pascaud Wave en de Passage Massage oftewel anti-ageingmassage. Zowel de apparatuur als deze intensieve massage zorgt ervoor dat er stofjes in je huid zelf vrijkomen die je huid steviger en compacter maken. Dit gebeurt er bij stap 5:

 •  Je krijgt een zichtbaar steviger huid met duidelijker contouren.
 • Lijntjes en rimpeljes verminderen.
 • Eventuele jeugd- of volwassenenacne wordt minder.
 • Je poriën worden fijner, waardoor je huid er egaler en stralender uit ziet.

Pascaud heeft uitstekende, effectieve behandelingen en producten om verslapping van je huid tegen te gaan!

 

Goed om te weten

 

Hier beschrijven we een 60 minuten behandeling. De behandeling kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het gekozen tijdsblok.

 

Stappen in deze behandeling

 

 1. Huidanalyse; we starten de behandeling met een analyse van het vocht (hydratatie), de talg (sebum) en elasticiteit van de huid.
 2. Peeling; als eerste reinigen we de huid met de Pascaud Cleanser, onze reinigingsemulsie die intensief werkt maar tegelijkertijd zacht is. Vervolgens reinigen we je huid nog intensiever met de Pascaud Enzyme Peel.
 3. Pascaudwave; we voeren de Pascaudwave (radiofrequentie) uit op het hele gelaat.
 4. Dagcrème; we brengen enkel druppels Pascaud Re-boost serum en een dagcrème aan. Indien gewenst kunnen we hierna minerale make-up aanbrengen.

 

Maak een afspraak

Verstevigen van het lichaam

Wil je graag een bepaalde zone van je lichaam wat steviger hebben en lukt dat niet met alleen sporten?

Beauty Studio Victoria heeft uitstekende, effectieve behandelingen en producten die helpen om je lichaam steviger te krijgen.

 

Goed om te weten

Hier beschrijven we een 60 minuten behandeling. Deze kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door jou gekozen tijdsblok.

 

Stappen in deze behandeling

 1. Bindweefselmassage; op de gewenste zones voeren we een massage van het bindweefsel toe.
 2. Pascaudwave; we voeren de radiofrequentie (Pascaudwave) uit op de gemasseerde zones.

 

maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek of neem gerust contact met ons op

 

Rimpels en oneffenheden verminderen

Door de huid te stimuleren om zelf nieuw collageen aan te maken, kunnen we op een 100% veilige en biologische manier littekens en rimpels verminderen.

Correct – stap 6
Storen oneffenheden in je gezicht je? Zie je meer of diepere rimpels dan je lief is? Dan maakt je huid niet langer voldoende collageen aan, waardoor dat mooie veerkrachtige kussentje onder je huid slapper, dunner en onregelmatig wordt. Om dat te corrigeren kunnen wij op een correct100 procent veilige en biologische manier met Pascaud BioSkinSmoothing® en BioSkinJetting® littekens en rimpels corrigeren. Dat gebeurt door met een héél dun naaldje, zonder dat er iets wordt geïnjecteerd, op de juiste plaatsen pijnloze prikjes te geven die je huid stimuleren zodat ze weer beter collageen aan kan maken. De resultaten van deze Correct-behandeling zijn ongekend goed. Dit gebeurt er bij stap 6:

Effecten
• Fijne rimpels verdwijnen
• Diepe rimpels worden tot 70% minder diep
• Dieper gelegen littekens (acne putjes) worden minder zichtbaar
• Gesprongen rode adertjes (couperose) verdwijnen

Voordelen

 • 
Er worden geen stoffen geïnjecteerd
 • Geen kans op allergie
 • Natuurlijk resultaat
 • Pijnloze behandeling

De behandeling
Het gebied rondom de rimpel of het litteken wordt eerst glad gestreken met een hoog frequent signaal (dit noemen we BioSkinSmoothing). Daarna wordt de rimpel of het litteken met een fijn naaldje van de onderste huidlaag losgemaakt (dit noemen we BioSkinJetting). De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie.

Na de behandeling kunnen er tijdelijk enkele rode lijntjes ontstaan. Deze zijn na enkele dagen volledig verdwenen. In de tussentijd zijn ze eenvoudig te camoufleren met de Pascaud Cover Cream. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk en de behandeling is niet pijnlijk.

Online afspraak voor een vrijblijvend gratis gesprek of neem gerust contact met ons op