Dit is dé schoonheidssalon van Amstelveen

Beauty Studio Victoria is dé schoonheidssalon van Amstelveen. Voor allerlei behandelingen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen met onder andere huidverjonging en huidverbetering. Door middel van allerlei behandelingsmethodes kunnen wij een positief resultaat bewerkstelligen dat op u is afgesteld. Heeft u last van roodheid of heeft u juist een gevoelige huid? We kunnen alle huidtypes behandelen!

Kijk vooral rustig rond op onze website wat voor behandelingen wij allemaal aanbieden bij onze schoonheidssalon in Amstelveen. Ook kunt u op onze blog allerlei info vinden over trends in de schoonheidsbranche, maar kunt u ook interessante acties vinden!

Heerlijke gezichtsbehandeling in Amstelveen

Wilt u eigenlijk gewoon ontspannen? Dan is een gezichtsbehandeling bij onze schoonheidssalon in Amstelveen ook een must. Niet alleen heeft het positieve effecten op de kwaliteit van uw huid, het heeft ook nog eens een ontspannend effect. Het is namelijk heerlijk wanneer iemand uw huid op een zachte en fijne manier verzorgt. U kunt ook kiezen voor een anti-rimpelbehandeling of een huidverjongingsbehandeling. Deze behandelingen hebben een bepaald proces wat we elke keer bij langs gaan. We vinden het belangrijk om eerst een analyse te maken van de huid, waardoor we precies kunnen zien wat het vochtgehalte, talggehalte, elasticiteit en het pigment in uw huid is. Hierdoor kunnen we de behandeling precies aanpassen op wat u nodig heeft. Als u wimperextensions in Amstelveen wilt laten zetten dan kunt u ook bij ons terecht. Wij gebruiken verschillende technieken om wimperextensions toe te passen. Kijk vooral hier om te zien welke methodes we hebben!

Schoonheidssalon Amstelveen

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over de behandelingen die wij aanbieden dan kunt u altijd een gratis consult inplannen bij een van onze huidcoaches. Huidcoaches kunnen de veeleisende huid voorzien van een analyse en vertellen wat er nodig is om de huid weer in een prachtige staat te laten komen. Doordat wij een groot assortiment aan verzorgingsproducten kunnen we voor ieder huidtype een behandeling maken die past bij de huid. Elk huidtype heeft namelijk weer behoefte aan iets anders en het is belangrijk dat dit erkend wordt, maar ook dat hier naar behandeld wordt. Als u zelf fijne producten in huis zou willen hebben dan kunt u ook even in onze webshop rondneuzen om te zien wat bij jouw huidtype past en hoe u het thuis ook kunt toepassen. We hebben bijvoorbeeld allerlei Hannah en Pascaud producten, maar ook Minerale make-up dat uit 100% mineralen bestaat!