19,50

hannah Touch of Silk 10ml

Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte fi nish, staat hoog op het verlanglijstje! Niet iedereen wil echter dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Speciaal hiervoor is Touch of Silk ontwikkeld. Deze multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconen, egaliseert en matteert de teint onmiddellijk.

De zijdezachte formule heeft een basis van hoogwaardige siliconenolie en is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint
perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Dit maakt deze crème tot een directe, dagelijkse teintverbeteraar! Siliconen worden veelvuldig ingezet om littekens mooier te laten genezen omdat deze in staat zijn om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Naast een stralende teint, verbetert Touch of Silk ook het huideigen volume zichtbaar en voelbaar. De rijke mix van hoogwaardige ingrediënten heeft een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak, bevordert het een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden en verzachten de wanden van de fijne haarvaatjes.

Na het zorgvuldig reinigen van de huid, de crème ’s morgens als laatste crème aanbrengen op het gelaat, hals en decolleté voor direct een egale en matte teint. De Touch of Silk laat zich goed combineren met de producten uit de Red Line voor een nog intensievere regeneratie.

Leaflet: hannah Touch of Silk

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Vragen over de hannah Touch of Silk 10ml?

Bel de huidcoach: 020 – 6232773 (tijdens openings tijden)

 

 

Deel dit artikel via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Andere suggesties…