3D  Volume  Lashes 

Wimperextension Beauty Studio Victoria 2013  Wimperextension Beauty Studio Victoria   3D wimperextensions - Beauty Studio Victoria - Amsterdam

 

3D million Lashes oftewel “volume lashes”  is een innoverende techniek! Nog meer volume creëren maar wel volgens de one by one techniek. Met deze techniek wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment.

 

Géén €125,- maar €85,- voor wimperextensions mascara Look! 1 by 1 techniek

Maak direct een afspraak

vermeld erbij Wimperextension mascara Look!

Plaatsen van de wimpers:

3D volume lash 11/2 tot 2 uur €150,-

Mascara Look 1 uur tot 1.15 uur, geen €125,- maar €85,-

Let erop dat de wimpers goed gereinigd zijn bij het plaatsen van wimper extensions! Er mag geen mascara, kohl potlood of eye-liner meer op de wimpers of onder wimpers zitten.

 

Lash eXtend wimperextensions

De nr 1 in wimperverlenging met de nieuwste techniek!

Wimperextensions voor volume en verlenging van de natuurlijke wimperhaar.

DSC16981-1024x683

Semi permanente individuele Eyelash wimperextensions haartje voor haartje techniek!

Lash eXtend wimperextensions 100% silky Mink

Wimperextensions zijn de beauty trend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. De wimperbehandeling zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers van Lash eXtend zijn individuele wimperextensions oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje).

logo_lashextend_Beauty Studio Victoria

Voordelen: Ziet er natuurlijk uit, blijft lang zitten, 6 tot 8 weken. Make – up is niet meer nodig en bespaard in de ochtend tijd. verschillende soorten losse wimpers

Opvullen van wimper extensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimper extensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimper extensions.

Gemiddeld worden wimper extensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 a 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

Nu ook in de kleuren Zwart met uitlopend Blauw, Blauw, Paars en Bruin of met een sierlijk steentje!

Beauty Studio Victoria - Gekleurde wimpers

 

 

 

 

 

 

een echte mascara look met wimperextensions