De mooiste wimperextensions in Amstelveen

Voor de mooiste en meest natuurlijke wimperextensions in Amstelveen, gaat u naar Beauty Studio Victoria. We gebruiken verschillende type lashes om deze wimperextensions toe te passen, maar gebruiken dezelfde techniek: de one by one techniek. Op deze manier worden de wimpers netjes aangepakt en zal het een mooi en natuurlijk resultaat opleveren. De verschillende types extensions zijn onder andere Lash eXtend (100% silky Mink) en Ellipse Flat Lashes. Beide merken hebben hoge kwaliteit lashes en zullen een prachtig effect hebben. Een groot voordeel van extensions is dat het minder make-up vraagt en bespaart tijd in de ochtend. Dan heeft u weer tijd om andere dingen te doen die u fijn vindt om te doen. Misschien heeft u nog tijd voor om een extra kopje thee te drinken voordat u de deur uit moet!

Wat kan naast wimperextensions in Amstelveen nog meer bij Beauty Studio Victoria?

Beauty Studio Victoria heeft als schoonheidssalon in Amstelveen een uniek aanbod aan behandelingen. Onder andere kunt u dus wimperextensions bij ons in Amstelveen te laten zetten. Ook kunt u voor een heerlijke gezichtsbehandeling in Amstelveen in onze salon terecht. U kunt kiezen voor een huidverjongingsbehandeling maar ook voor een huidverbeteringstraject. Als u bijvoorbeeld een stralende huid wilt is het belangrijk om een goed stappenplan te ondernemen. We maken eerst altijd een analyse van de huid, waardoor we weten wat voor huidtype u heeft en wat voor verschillende aspecten daarbij komen kijken, zoals vochtgehalte en talggehalte. Het is belangrijk om dit soort elementen te meten, omdat we daardoor de behandeling kunnen aanpassen op wat nodig is voor uw huid.

Wimperextensions Amstelveen

Verdere huidverbetering & informatie

Bent u benieuwd naar wat u zelf nog kunt doen als u eenmaal weer thuis bent? Na zo’n heerlijke gezichtsbehandeling of na de wimperextensions in Amstelveen te hebben gezet is het belangrijk dat u voor uzelf blijft zorgen. In onze webshop vindt u allerlei heerlijke producten waar we zelf ook mee werken, van onder andere Hannah en Pascaud. Topmerken die geweldige producten leveren. Daarnaast kunt u ook op onze blog allerlei trends en informatie vinden die behulpzaam kunnen zijn bij de verzorging van uw huid. Daarnaast is het altijd belangrijk om ook naar het advies van de huidcoach te luisteren. Als u benieuwd bent hoe dit werkt, dan kunt u altijd een gratis consult aanvragen zodat we samen een mooi begin kunnen maken van een traject naar een prachtige, verzorgde huid.