Pascaud heeft nieuwe behandelingen met innoverende vliesmaskers: Soothing & Calming-, Brightening & Refining- en de Clarfying-behandeling.

Elke behandeling bevat een uniek vliesmasker dat zijn eigen specifieke werking heeft. Wanneer welk vliesmasker ingezet wordt, is afhankelijk van welk huidprobleem je wenst aan te pakken. De vliesmaskers zitten boordenvol natuurlijke ingrediënten en bevatten geen bewaarmiddelen.

 

 

 

 

Het vliesmasker wordt bevochtigd en vervolgens op je huid aangebracht. Hierover komt een siliconenmasker dat het masker op zijn plaats houdt, compressie geeft en zorgt dat alle werkzame stoffen diep in de huid kunnen indringen.

De vliesmasker kunnen aan iedere gezichtsbehandeling worden toegevoegd, maar de nieuwe Pascaud-behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om de werking van de vliesmaskers te optimaliseren.

 

Soothing & Calming-masker

Ideaal om de huid te hydrateren en te kalmeren. Met werkzame stoffen als hyaluronzuur verminderen kraaienpootjes in no time. Een blend van NMF’s hydrateert de huid intensief en bovendien conditioneert de aanwezige panthenol (een bron van vitamine B5) heel veel dermatologische aandoeningen.

Brightening & Refining-masker

Heeft een verhelderend effect. Zo bevat het onder meer een extract van paardenkastanje dat de microcirculatie verbeterd en de aderwanden versterkt. Dit masker rekent af met wallen, roodheid en stuwing in de huid. Het vitamine C-derivaat verminddert melanine en laat de huid weer stralen; het anti-aging effect is mooi meegenomen.

Clarifying-masker

Deze variant regelt de talg afscheiding, verkleint de poriën en verfijnt de huid. Ideaal voor een onzuivere of vette huid. Ook geschikt bij hormonale acne want het werkt tevens op het niveau van 5-alfa reductase afremming. Winterlinde, kamille, korenbloem, Sint-janskruid en goudsbloem zijn dan weer stuk voor stuk natuurlijke extracten die de huid verzachten en ontstekingen tegengaan.

 

Patricia Ides

"Jouw huid is uniek en onvervangbaar wees er zuinig op"