Onze werkwijze

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Tijdens het consult bekijkt de huidcoach of uw huid in goede conditie is. Conditie van de huid is cruciaal van belang om een goed eindresultaat te krijgen. Zij zal vragen naar uw gezondheid, uw medische achtergrond en welke medicijnen u gebruikt. Ook zal zij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. Ten slotte krijgt u aanvullende informatie met betrekking tot de nazorg en het onderhoud.

Zelfs de meest ernstige huidaandoeningen zijn behandelbaar. Bij Beauty Studio Victoria wordt iedere huid precies gemeten met de Pascaud Mac Sensor. De sensoren testen het vochtgehalte van de huid, het vetgehalte, de elasticiteit, pigment en de roodheid. De microscoop vergroot het huidbeeld 50 maal. Door een tape afdruk van de huid onder de microscoop te leggen kan ook de verhoorning afgelezen worden, (we kunnen u een reisadvies geven om uw huid goed te beschermen en met welke index u te maken krijgt). Met het advies is alles mogelijk, van behandelingen tegen acné-littekens en overmatige pigmentatie, tot huidverslapping en rimpelvorming. Na het intake gesprek weet men precies waar men aan toe is, en welke therapie vervolgens het meest geschikt is.

Er wordt gewerkt met de producten van hannah, Neoderma & Pascaud. Samen maken we de keus welk product het meest overéén komt voor uw huid.

Waarom is een systeem in uw huidverzorging belangrijk?

Een goede systeemverzorging bestaat uit twee componenten. De verzorgende behandelingen bij Beauty Studio Victoria, worden thuis met de daarop afgestemde producten voortgezet.

Dat betekent: ze vullen elkaar aan. Het voordeel is: het biologische systeem in de huid wordt geactiveerd. Daartoe behoort de doorbloeding, versteviging, versteviging van het bindweefsel, vetreductie en vochttoevoer.

Stap 1: Reinigen

Om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel van de huid te voorkomen, dient de milk zoveel mogelijk overeen te komen met de huideigen lipiden en zuurtegraad van de huid. Zou men de huid helemaal niet (goed) reinigen, dan worden de later aangebrachte werkstoffen niet of nauwelijks in de huid getransporteerd en kunnen schadelijke schimmels en bacteriën de huid eenvoudiger binnendringen.

Stap 2: Zuurgraad herstellen

Voor de gewone-, gevoelige- en geïrriteerde huid, de huid nareinigen. Voor de vettere, verhoornde en/of vervuilde huidcondities gebruiken wij een intensieve lotion met glycolzuur er in.

Stap 3: Peelen

Er wordt een keuze gemaakt welke peeling er voor uw huid gebruikt wordt. Peelen van de huid lost de huidcellen op. Met de keuze van de peeling kan met onder vinden of de hoornlaag te dik is, waardoor men eventueel vaker moet peelen.

Stap 4: Stimuleren

Eén van de reden bij huidproblemen of het ouder worden van de huid, is de afname van de bloedcirculatie oftewel (bij acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels etc.) slechte tot geen doorbloeding. Er wordt u geleerd om de huid te stimuleren en wordt hierdoor opnieuw voorzien van zuurstof, voedingsstoffen en andere effectieve werkstoffen. Dit is essentieel voor huidverbetering.

Stap 5: Herstellen

Herstellende crème om de huid in balans te houden. De huid wordt in lagen gevoed.

Stap 6: Beschermingscrème

Om een huid te beschermen tegen UV-straling en het verminderen van huidirritaties. Hoe consequenter en regelmatiger u deze stappen uitvoert, des te sneller, egaler en mooier de huid eruit gaat zien en optimaal blijft.

En dat is nu juist waarom systeem-verzorging zo belangrijk is!

Samen levert dat één geheel op, waardoor een maximaal welzijn en maximale verbetering wordt bereikt.