De huid weerspiegelt de gezondheid

De coaching van een specialist

Een huid is veeleisend
Een huid is veeleisend, daar staan we niet iedere dag bij stil. We veroorzaken die verzorgingsvraag door onze levensstijl. Ga maar eens na hoeveel stressfactoren een huid dagelijks ondervindt; zon, luchtvervuiling, vochttekort van binnenuit, beeldschermstraling en ga zo maar door.

Extra energie in verzorging

IMG_5089

Zodra u extra energie steekt in de dagelijkse verzorging van uw huid en het periodieke bezoek aan een huidcoach dan bent u goed op weg het gehele huidspectrum perfect in balans te brengen. Een frisse, jonge oogopslag is daarvan het resultaat. Om te weten wat uw huid nodig heeft, gaat u naar een huidcoach. Deze observeert, analyseert en stelt een behandelprotocol op. Zo bent u verzekerd van een uitstekende verzorging die nergens aan ontbreekt.

Het huidlab, het werkveld van de huidcoach

Een huidcoach heeft de toegang tot een scala hoog gedoseerde verzorgingsproducten die u thuis niet heeft. Voor een dergelijke specialistische behandeling komt u naar een huidcoachpraktijk. De huidcoach kent de balans en de combinatiemogelijkheden van de zuren in peelings, de geschikte maskers, de diverse werkstoffen in crèmes en herkent ook direct mogelijke huidreacties en andere signalen. De diversiteit aan technieken stelt de huidcoach in staat uw huid te verlevendigen.

Geen vraag is te gek
Een huidcoach kijkt nergens van op, de huid kent vele gezichten. Voor alle huidvraagstukken hebben wij een passend antwoord. Wilt u de schaamte voorbij met uw littekens? Een frissere en jongere oogopslag of eindelijk een oplossing voor acné? De huidcoach weet hoe. Uw huid is onze leidraad en wij helpen u graag, ook met advies voor de thuisverzorging.

Actie Bindweefselmassage kuur

 

Meer informatie? Neem contact met ons op