Een huid is veeleisend

Een huid is veeleisend, daar staan we niet iedere dag bij stil. We veroorzaken die verzorgingsvraag door onze levensstijl. Ga maar eens na hoeveel stressfactoren een huid dagelijks ondervindt; zon, luchtvervuiling, vochttekort van binnenuit, beeldschermstraling en ga zo maar door.

  • Wij behandelen de huid als een integraal onderdeel van de algehele gezondheid (invloeden van binnen- en buitenaf).
  • Wij werken volgens behandelprotocollen die specifiek op uw huid zijn afgestemd.

Hoe doen we dat?

Om een goed beeld te krijgen van het ‘eisenpakket’ van uw huid wordt een huidmeting gedaan. De resultaten vormen de leidraad voor een behandelplan. In een persoonlijk gesprek worden de uitkomsten met u besproken. Deze werkwijze maakt ons tot een huidcoachpraktijk, dat gaat veel verder dan een reguliere schoonheidssalon.

Extra energie in verzorging

Zodra u extra energie steekt in de dagelijkse verzorging van uw huid en het periodieke bezoek aan een huidcoach dan bent u goed op weg het gehele huidspectrum perfect in balans te brengen. Een frisse, jonge oogopslag is daarvan het resultaat. Om te weten wat uw huid nodig heeft, gaat u naar een huidcoach. Deze observeert, analyseert en stelt een behandelprotocol op. Zo bent u verzekerd van een uitstekende verzorging die nergens aan ontbreekt.

Het huidlab, het werkveld van de huidcoach

Een huidcoach heeft de toegang tot een scala hoog gedoseerde verzorgingsproducten die u thuis niet heeft. Voor een dergelijke specialistische behandeling komt u naar een huidcoachpraktijk. De huidcoach kent de balans en de combinatiemogelijkheden van de zuren in peelings, de geschikte maskers, de diverse werkstoffen in crèmes en herkent ook direct mogelijke huidreacties en andere signalen. De diversiteit aan technieken stelt de huidcoach in staat uw huid te verlevendigen.

Geen vraag is te gek

Een huidcoach kijkt nergens van op, de huid kent vele gezichten. Voor alle huidvraagstukken hebben wij een passend antwoord. Wilt u de schaamte voorbij met uw littekens? Een frissere en jongere oogopslag of eindelijk een oplossing voor acné? De huidcoach weet hoe. Uw huid is onze leidraad en wij helpen u graag, ook met advies voor de thuisverzorging.