Welkom bij Patricia Ides – Huidcoach en Holistisch Leefstijl Coach

Ontdek een nieuwe weg naar gezondheid en schoonheid met een holistische benadering.

Over Mij

Ik ben Patricia Ides, huidcoach met jarenlange ervaring in het verzorgen en verbeteren van de huid. Onlangs heb ik mijn expertise uitgebreid met holistisch leefstijlcoaching. Mijn missie is om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen door te werken aan zowel de binnen- als buitenkant.

Wat Ik Bied

Bij mij draait alles om jou en jouw unieke behoeften. Mijn holistische aanpak zorgt voor een stralende huid en een gebalanceerde levensstijl. Ontdek de voordelen van persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt plan:

 • Holistische Huidverzorging: Diepgaande analyses en behandelingen die jouw huid gezond en stralend maken.
 • Leefstijlcoaching: Verbeter je welzijn met adviezen op het gebied van voeding, beweging, stressmanagement en meer.
 • Persoonlijke Begeleiding: Op maat gemaakte plannen die aansluiten bij jouw doelen en levensstijl.

Waarom Kiezen Voor Patricia Ides?

 • Integrale Benadering: Combineer huidverzorging met algehele gezondheid voor optimale resultaten.
 • Jarenlange Expertise: Vertrouw op mijn ervaring en kennis voor de beste zorg.
 • Duurzame Resultaten: Werk aan een gezonde, gebalanceerde levensstijl voor blijvende voordelen.

Hoe Werkt Het?

 1. Kennismakingsgesprek: We bespreken jouw doelen en wensen.
 2. Persoonlijk Plan: Op basis van jouw behoeften maak ik een plan op maat.
 3. Begeleiding en Ondersteuning: Samen werken we aan jouw gezondheid en schoonheid met regelmatige sessies en opvolging.

 


 

Testimonials

“Patricia heeft mijn huid en gezondheid naar een hoger niveau getild. Haar holistische benadering zorgt voor duurzame resultaten!” – Monique

“Happy life
Ik was al vaker bij een coach geweest, maar Patricia is de eerste die een breed pallet aan ‘tools’ biedt om mijn stress te lijf te gaan. Niet alleen de geest maar ook voeding en lifestyle komen aan bod. Patricia een fijne gesprekspartner en heel gedreven om voor jou de best passende tools in te zetten. Na een paar maanden voel ik me stukken energieker en dat is echt de combinatie van lichaam en geest die Patricia biedt met haar coaching.

Ik dacht dat ik best gezond at, maar door het bijhouden van wat ik dagelijks at, heb ik verrassende inzichten gekregen en een verklaring voor bepaalde klachten. De challenge om 3 maanden geen alcohol te nuttigen ben ik aangegaan. Ik voel me frisser, fitter en slaap weer goed.
Na de 4 maanden weer wat gedronken en ik merk het verschil, vooral in mijn slaap.
Patricia heeft me dmv oefeningen handvatten gegeven om beter voor mezelf te zorgen en geleerd om aandacht te geven aan wat ik voel en dat te benoemen en daarnaar te handelen. Zo kom ik geleidelijk aan meer in verbinding met mezelf en daardoor ook met anderen.” – Caroline

“Ik heb de coaching sessies als heel fijn ervaren. Ik vond het heel waardevol om eerst samen een grondingsoefening te doen. Het zorgde ervoor dat ik in alle helderheid openstond voor de coaching. Ik voelde mij op mijn gemak en ik vond de toegepaste technieken erg mooi aansluiten op mijn hulpvraag en wat er op dat moment speelde.” – Marielle

Maak Een Afspraak

Klaar om jouw natuurlijke schoonheid te ontdekken en een gebalanceerde levensstijl te omarmen? Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contactinformatie:

 • Telefoon: 06-24431627
 • E-mail: patricia.ides@gmail.com
 • Adres: Amsterdamseweg 75A, 1182GP Amstelveen