Je staat in de badkamer voor de spiegel en wil één van je huidverbeterende producten gebruiken, maar… je grijpt mis! Herkenbaar? Grote kans dat manlief je product heeft ingepikt. Geweldig dat hij zijn huid serieus neemt en aandacht geeft met de juiste producten, maar liever niet met die van jou. Hoog tijd voor zijn eigen hannah set! Met vaderdag in het vooruitzicht introduceert hannah een speciale cadeauset bestaande uit een Shower Treatment, Body Oil en comfortabele boxershort met een vette knipoog. Tevens zeer geschikt voor mannen die (nog) geen vader zijn, maar wel de producten van hun partner wegkapen. Niet alleen een te gek cadeau om te geven én te krijgen, maar ook om een subtiele hint te geven: baby… get uur own hannah!

 

Shower Power

Er gaat niets boven een heerlijke douche om wakker te worden of na intensief sporten. De verzorgende, kalmerende Shower Treatment met een frisse geur zorgt voor een schone en goed gehydrateerd huid. Deze doucheolie is makkelijk in gebruik en zelfs geschikt voor een droge en/of gevoelig huid. Dankzij de schuimvrijer samenstelling wordt de natuurlijke beschermlaag van de huid gerespecteerd en droogt deze niet uit. Het is tevens de ideale, uniseks scheerolie voor gezicht en lichaam zonder huidirritaties.

Ultieme massageolie

Dankzij de voedend macadamia- en arganolie in de Body Oil zorg je voor huidverbetering van top tot teen. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is uitstekend geschikt voor een (zeer) droge huid. Het laat je huid (of die van je partner) onweerstaanbaar ruiken, gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen. Daarom ook perfect inzetbaar als ultieme massageolie!

Verkrijgbaar voor €55,– | kijk hier

 

 

Patricia Ides

"Jouw huid is uniek en onvervangbaar wees er zuinig op"