Op 13 december 2014 organiseerde Beauty Studio Victoria een geweldig en succesvol event in het Victoria hotel in Amsterdam!

 

 

 

 

Vele bezoekers hebben genoten van de behandelingen, drankjes, hapjes, draaien aan het rad van avontuur, had altijd prijs. En niet alleen dat ook maakte men kans op een voucher voor een “Winter Treatment” behandeling van 60 minuten, hoe wordt je verwent op zo’n leuke, gezellige dag.

 

 

 

 

 

3 behandelingen zijn onder de aandacht gebracht:

De PascaudWave werd gegeven door Margo Kuypers van Pascaud, een prachtige behandeling om de huid te verstevigen, contouren verstrakken en fijne lijntjes rond de ogen of diepere rimpels te verminderen.

Een geweldige behandeling deze wil je echt een keer ondergaan. Heerlijke warmte en na de behandeling zie je direct resultaat.
Neoderma Biopeeling behandelingen werden gegeven door Maartje & Suzan van Neoderma, een biologische peeling op kruiden basis. Neoderma betekend een ” nieuwe huid”, dat klopt helemaal, de Biopeeling-kruidenpeeling werkt van binnen naar buiten en de huid gaat niet vervellen. In 10 dagen is de huid helemaal vernieuwd en heb je een prachtige huid. Heb je pigmentvlekken, acne of een onrustige huid dan was er de mogelijkheid om een kuur aan te schaffen van 3 behandelingen.

 

Beautiful Smile – Tanden bleken

Wie wil er geen mooie heldere wittere tanden? Een behandeling die voor iedereen geschikt is, bij Beauty Studio Victoria worden er 2 methodes gehanteerd om elk gebit te kunnen behandelen. Eerst even genieten van een drankje en de heerlijke hapjes (door het Victoria hotel geserveerd)  tot je nemen voor dat de sessie begint om de tanden op te schonen en te bleken. Een behandeling van 30 tot 45 minuten en je hebt een prachtig gebit!!

 

Monique Diederen heeft Look Good Feel better  in het daglicht gezet op deze mooie dag

Uiterlijke verzorging voor mensen met kanker

Look Good Feel better geeft op een positieve en praktische manier informatie en advies voor uiterlijke verzorging bij kanker. Monique Diederen stond voor Look Good Feel Better en werkt in het ziekenhuis als vrijwilligster om patiënten met kanker advies te geven over de huid en hoe ze zich het op kunnen maken.

Look Good Feel Better is een stichting en blijven doorgroeien doordat er steeds meer vraag naar is en steeds meer vrijwilligers actief zijn. Je kan vriend(in) van Look Good Feel Better worden, kijk op de site van Look Good Feel Better hoe..

 

Tijdens het event was er de mogelijkheid om producten met kortingen aan te schaffen en iedereen aan het “Rad van avontuur” draaien!

THE BEAUTY EVENT OF THE SEAON 2014