Apocalypsis Therapy – Phytopeeling

Je afspraak bij de cosmetisch arts kan worden uitgesteld…

Een chemishce peeling is een dermatologisch middel waarmee er geleidelijke een of meerdere laagjes van de huid worden gepeeld met behulp van chemische werkstoff.en. Het is nu echter tijd om kennis te maken met Phytopeeling. Een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica.

Phytopeeling

Phytopeeling werd aanvankelijk door artsen gebruikt en bevat natuurlijke kruiden welke uit grote zoetwatermeren in Rusland en Canada komen. Specifiek zijn dit Spongilla Fragilis en Ephydatia Fluviatilis. Het gebruik van Phytopeeling geeft de volgende resultaten:

  • Het stimuleert celvernieuwing en verwijdert gedegenereerde cellen, terwijl het ontstaan van oppervlakkige laesies en verkleuringen worden voorkomen.
  • De vitaliteit van de huid wordt geactiveerd en verkwikt. Onregelmatig weefsel wordt aangepakt, waarbij stevigheid, elasticiteit en de natuurlijke glans van de huid worden hersteld.
  • het zorgt ervoor dat de onregelmatige verhoorning van de huid wordt hersteld, waarbij de talgafscheiding wordt gereguleerd.
  • De doorbloeding wordt intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt het cellulair metabolisme verbeterd, hetgeen resulteert in een verhoogde aanmaak van het collageen, elastine, fibronectine en hyaluronzuur.

Indicatie:

Juliette Armand Apocalypsis Therapy – Phytopeeling

Het Exfoliation protocol is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentatie, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden, het natuurlijke regeneratieproces van de huid te stimuleren en om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.

Het Acne protocol is specifiek ontwikkeld om acne te behandelen en de talgafscheiding en het glimmen van de huid te reguleren.

Zet je huid in de bloei!