U stoort zich aan rimpels, slappe huid op gezicht, hals of lichaam, acne, littekens, zonnevlekken, couperose, striae of cellulite?

De PascaudWave behandeling is gebaseerd op de laatste technieken op het gebied van Radio Frequentie (RF). De nieuwste ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in huidbehandelingen en is een pijnloos alternatief voor drastische esthetische ingrepen.

Wat is het effect op de weefsels? De warmte die door de radiofrequentie wordt geproduceerd veroorzaakt denaturatie en samentrekking van collageenvezels. Dat veroorzaakt dan een “liftend effect”waarbij de huid wordt verstevigd. Daarnaast worden fibroblasten geprikkeld om nieuw collageen aan te maken. Dit proces zorgt voor verjonging van de behandelde huid.

Slapheid van de huid wordt verholpen omdat de behandeling ervoor zorgt dat de gezichtshuid samentrekt, met een liftend effect (verjonging van het gezicht) als gevolg.

Na de behandeling blijft de huid nog 14 dagen gestimuleerd om de huid te verstrakken (liften), je ziet en voelt het direct na de behandeling.

Voel wat andere al gevoeld hebben, YOU LOVE IT….  Een ware lunch Therapie!

Beauty Studio Victoria heeft uitstekende effectieve behandelingen en producten om verslapping van je huid tegen te gaan!

Verslapping van het gezicht

Goed om te weten

Hier beschrijven we een 60 minuten behandeling. De behandeling kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het gekozen tijdsblok.

Stappen in deze behandeling
 1. Huidanalyse: we starten de behandeling met een analyse van het vocht (hydratatie), de talg (serum) en elasticiteit van de huid
 2. Peeling: als eerste reinigen we de huid met de Cleanser, onze reinigingsemulsie die intensief werkt maar tegelijkertijd zacht is. Vervolgens reinigen we je huid nog intensiever met de Enzyme Peel.
 3. Pascaudwave: we voeren de Pascaudwave (radiofrequentie) uit op het hele gelaat.
 4. Dagcrème: we brengen enkele druppels Re-boost serum en een dagcrème aan. Indien gewenst kunnen we hierna minerale make-up aanbrengen.
Gezicht:
 • minder lijntjes en rimpels
 • strakkere gezichtscontouren
 • fijnere poriën
 • stevigere huid
 • tegen acne

Verstevigen van het lichaam

Wil je graag een bepaalde zone van je lichaam wat steviger hebben en lukt dat niet met alleen sporten?

Beauty Studio Victoria heeft uitstekende , effectieve behandelingen en producten die helpen om je lichaam steviger te krijgen.

Lichaam:
 • vermindert vetophoping
 • stevigere huid
 • strakkere lichaamscontouren
Goed om te weten

Hier beschrijven we een 60 minuten behandeling. Deze kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door jou gekozen tijdsblok.

Stappen in deze behandeling
 1. Bindweefselmassage; op de gewenste zones voeren we een massage van het bindweefsel.
 2. Pascaudwave; we voeren de radiofrequentie (Pascaudwave) uit op de gemasseerde zondes.