Bindweefselmassage is al jaren een bekend fenomeen, in het begin voornamelijk uitgevoerd op het lichaam, maar later steeds meer op het gelaat.

Hannie Hakze (hannah Skin Improvement) heeft de Bindweefselmassage in de begin jaren 90 geïntroduceerd in de beauty branche. Hannie Hakze was een ambitieuze vakvrouw en heeft de Bindweefselmassage voor het gelaat ontwikkeld tot wat hij nu is. Patricia Ides was één van de eersten die de opleiding voor bindweefselmassage voor het gelaat heeft gevolgd. Omdat de bindweefselmassage zo’n succes was met zulke prachtige resultaten en Hannie Hakze zich steeds meer ging specialiseren is de Rimpel Reductie Therapie ontwikkeld en ook deze opleiding heeft Patricia Ides gevolgd.

 

Wat is het verschil tussen Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie?

De hannah Bindweefselmassage is een stevige massage, deze massage wordt altijd uitgevoerd met een crème de bedoeling van deze massage is het losmaken van het bindweefsel (hierin komen vaak verklevingen voor). De hannah Rimpel Reductie Therapie is een massage die uitgevoerd wordt zonder crème. De Rimpel Reductie Therapie wordt uitgevoerd met nitril handschoenen dit om meer grip op de huid te hebben en dieper te kunnen masseren.

Wanneer wordt er met crème gemasseerd en wanneer zonder?

Als je voor het eerst een behandeling ondergaat bij Beauty Studio Victoria zal er altijd met een crème worden gemasseerd. De crème die gebruikt wordt is afgestemd op de behoefte/conditie van jouw huid. Zodra je huid meer weerstand heeft kunnen we de Rimpel Reductie toepassen. Dit kan in sommige gevallen al bij de tweede behandeling maar soms heeft de huid wat meer behandelingen nodig.

Is de bindweefselmassage beter dan de Rimpel Reductie Therapie?

Hoe beter de conditie van je huid is, hoe meer de huid kan verdragen! Bindweefselmassage met of zonder crème is afhankelijk van de huid. Wij combineren beide massage zodra je huid dit toelaat.  Het is net als met sporten: je gaat geen hele marathon lopen wanneer je nog nooit een halve marathon hebt gelopen! Trainen, trainen en nog eens trainen, dit is ook precies wat jouw huid ook nodig heeft.

Voor wie is de bindweefselmassage geschikt?

De bindweefselmassage is geschikt voor iedereen die meer wil voor zijn/haar huid en houdt van een stevige massage.

Iedere huid kan een bindweefselmassage ondergaan. Wil jij een goede boost geven aan je huid omdat je het lekker vindt, of heb je last van een onzuivere huid met veel meeëters of grove poriën? Heb je rimpels rond je ogen of op je bovenlip, op je wangen of elders op het gelaat? Littekens van een operatie, van acne… Dan is de bindweefselmassage wat jouw huid nodig heeft!

Je huid veranderd naarmate je ouder wordt en helaas veranderd het nooit zo als je zou willen…. je huid verslapt en gaat hangen! Met behulp van de bindweefselmassage zorgen wij dat jouw huid weer strakke contouren krijgt.

Is de bindweefselmassage pijnlijk?

De bindweefselmassage is niet pijnlijk!  Het is een ware beleving voor je huid, je voelt dat er iets gebeurt, fitness voor je huid..

Elke bindweefselmassage bij Beauty Studio Victoria wordt aangepast aan jouw huid en jouw wensen en hoe vaker je een bindweefselmassage ondergaat hoe intensiever er op je huid gewerkt kan worden.

De bindweefselmassage wordt bij elke huidbehandeling gegeven, wij streven naar een top conditie voor iedere huid!

Patricia Ides heeft niet alleen bij hannah de bindweefselmassage geleerd, maar heeft ook 5 jaar lang les gegeven in de bindweefselmassage   bij hannah SIRC aan de toekomstige huidcoaches. Daarnaast heeft Patricia de Scar-academie in Antwerpen gevolgd en heeft zij gewerkt aan kwetsbare littekens en brandwonden.

Door de jarenlange kennis en ervaring is Patricia Ides een Expert te noemen in de bindweefselmassage. Ook haar personeel wordt door Patricia intensief getraind voor de mooiste resultaten met de bindweefselmassage. Nancy Kuypers is een topper geworden in haar bindweefselmassage en geeft deze vol passie!

 

Geef je huid een kans en maak een afspraak bij Beauty Studio Victoria.

 

Wil jij dit ook mee maken? Boek hier je afspraak of mail naar info@beautystudiovictoria.nl. Bellen kan op het nummer 020-6232773

Bindweefselmassage

Littekens