Breng je huid in shape met Pascaud

Er goed uitzien door middel van een gezonde huid geldt voor heel het lichaam en niet alleen voor je gezicht. Daarom heeft Pascaud een Bodyrange ontwikkeld speciaal voor het lichaam. Met deze body producten kun je je eigen spa thuis ervaren tussen de bezoeken door aan ons instituut voor een Body Treatment.

De Bodyrange bestaat uit 3 heerlijk verzorgende producten voor tijdens en ná het douchen en baden. Ze bevatten puur plantaardige oliën zoals zonnebloem, zoete amandel, jojoba maar ook vitamine E en Q10.

 

Body Polish

De BodyPolish is een doucheproduct met scrubdeeltjes voor het totale lichaam. Deze reinigt en polijst de huid zonder uit te drogen, stimuleert de celvernieuwing, kan mild, medium of intensief gebruikt worden en zorgt voor een betere opname van de Body Oil. Intensief: Masseer de BodyPolish stevig in op de droge huid en spoel deze vervolgens af onder de douche.Medium: Masseer de BodyPolish in op de natte huid onder de douche en spoel deze vervolgens af. Mild: Breng de BodyPolish aan op een spons en masseer deze in op de natte huid onder de douche.

 

Milky Bath & Shower Oil
Voor een zijdezachte huid gebruik je de Milky Bath & Shower Oil. Deze is geschikt voor dagelijks gebruik voor in bad en onder de douche, zorgt voor een zijdezacht gevoel, bevat puur plantaardige oliën, door het hele gezin te gebruiken, heeft een lichte stubtiele geur, geen zeepachtige ingrediënten en ideaal voor de droge huid.

Body Oil

De BodyOil is perfect voor de droge huid, geeft een mooie glans, werkt op de elasticiteit, bevat pure plantaardige oliën, zuinig in gebruik en kan door het hele gezin gebruikt worden. Masseer de BodyOil in op je vochtige huid na bad of douche.

 

De Pascaud Bodyrange is verkrijgbaar in 200 ml verpakkingen.

 

Tips:
Ruwe delen van de huid weer zacht maken?
Ellebogen, knieën, hielen zijn de ruwe delen van de huid en mogen zeker extra aandacht krijgen. Breng de BodyPolish aan op de droge delen van de huid, stevig inmasseren en afspoelen. Hierdoor krijgt de huid weer energie terwijl de korreltjes de hardnekkige dofheid en vervelende schilfertjes verwijderen om de huid zo op een vernieuwde zachtheid te trakteren.

Last van roodheid na het scheren van je benen?

Scheer je benen ’s avonds voor je naar bed gaat en gebruik na het scheren de BodyOil. Je huid kan tijdens de nacht herstellen en ’s ochtend mag iedereen je benen weer zien!

Een mooie glans op je benen en je lichaam?
De BodyOil zorgt voor een subtiele glans op je huid zonder dat deze plakkerig aanvoelt.

 

BRENG JE BODY IN SHAPE MET PASCAUD

 

Pascaud Slimming
Zoals de naam al doet vermoeden is Slimming een middel om af te slanken. Slimming werkt op verschillende plaatsen van de vethuishouding en is zelfs in staat om moeilijke vetten op de buik, bovenbenen en heupen te verbranden. Slimming stimuleert de vetverbranding, is een natuurlijke eetlustremmer en stimuleert de afvoer van vetstoffen. Slimming is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest met spectaculaire resultaten.

 

Slimming day & night is een maandkuur speciaal ontwikkeld voor iedereen die hulp nodig heeft bij het snel kwijt raken van een paar overtollige kilo’s. De kuur bestaat uit 2 verschillende supplementen; ’s ochtends neem je een rode capsule, ’s avonds een groene capsule. In de praktijk blijkt dat er in 1 maand tijd tot 10 % van het lichaamsgewicht kwijtgeraakt kan worden. Dit verschilt per persoon. Wij adviseren ook het gebruik van de Deto-X voorafgaande aan de Slimming kuur te nemen om het lichaam te reinigen zodat de opname capaciteit wordt verbeterd. Hanteer een gezond voedingspatroon: weet wat je eet en drink elke dag voldoende water. Niet alleen je gewicht zal zich aanpassen maar je huid ook en je zult je beter gaan voelen. Dat snoepen en gefrituurd eten niet goed voor je is mag duidelijk zijn.

Slimming mag langdurig (langer dan een maand) gebruikt worden, maar niet langer dan 2 maanden zonder medisch advies.

Deze maandkuur is verkrijgbaar in de webshop voor slechts €52,30.

 

 

BRENG JE BENEN IN SHAPE MET PASCAUD
De natuur ontwaakt uit haar lange winterslaap, dag en nacht zijn even lang, de eerste bloemen verschijnen en het zonnetje laat zich geregeld zien. De lente is aangebroken. Jurkjes en rokjes kunnen weer aan!

 

Wil jij ook mooie benen?
Gebruik de Circuvene, deze biedt het nodige comfort bij zware en vermoeide benen, koude handen en voeten en ontsierende aderen. Wanneer de doorstroming in het bloedvatenstelsel het laat afweten dan kunnen we geconfronteerd worden met dit soort klachten. Circuvene is rijk aan het extract van de Rode Wijnstok, deze bevordert de doorbloeding en is gunstig voor een goede vochtbalans. Circuvene is een natuurlijke oplossing voor mooie en fitte benen en helpt bij de cosmetische verzorging van spataderen, het versterkt de vaatwand en verbetert het samentrekken van de aderwand.
De Circuvene is verkrijgbaar in een kuur voor 2 maanden voor slechts €41,15.
Wil je een stapje verder gaan? Dan helpen wij je verder met een Body Treatment in ons instituut.

 

BODYTREATMENT
De Bodytreatment is een combinatie van meerdere technieken uit het Pascaud aanbod. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de contouren van het lichaam wil verbeteren en enkele kilo’s wil afvallen.

Losmaken van vetweefsel
Deze behandeling bestaat uit een intensieve manuele massage om verklevingen in het bindweefsel en vetweefsel los te maken en de doorbloeding te stimuleren.

Versteviging van de huid
De PascaudWave radiofrequentie techniek worden vervolgens gebruikt. Niet alleen om de vetophopingen aan te pakken, maar ook om te zorgen dat de huid zijn elasticiteit behoudt en stevig blijft. Wanneer je alleen maar het vet gaat aanpakken en niets met de huid doet, zal deze verslappen doordat het volume afneemt.

Vetopslag & cellulitis aanpakken
Ook wordt met Mesotherapie de vetopslag aangepakt. Een cocktail op basis van lichaamseigen stoffen wordt in het vetweefsel gebracht.Deze zorgt ervoor dat het vetweefsel wordt afgebroken en wordt afgevoerd. Ook cellulitis wordt aangepakt met deze behandeling.

 

Heb jij vragen? Neem contact met de huidspecialisten van Beauty Studio Victoria, tel: 020 – 6232773 of mail naar info@beautystudiovictoria