Strijd om de Beauty Award 2014 is losgebarsten!

De spanning neemt toe want welke beauty professional gaat er op 10 maart 2014 met een Award naar huis? De Beauty Award is dé Oscar-uitreiking in de professionele beautybranche en vindt voor de vijfde keer plaats.

13 januari 2014 gaat Patricia Ides de vakjury overtuigen van haar kennis en vaardigheden. Patricia Ides is goed uit de verf gekomen bij de “Mystery Guest”, de Nominatie heeft deze dame al binnen, dat is al een prestatie op zich! De spanning loopt op tot de feestelijke uitreiking op 10 maart 2014 in Studio 21 Hilversum.

[button url=”https://beautystudiovictoria.nl/mystery-guest-behandeling/” class=”button” size=”small” color=”autumn” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] “Mystery Guest” behandeling [/button]

 

Het is een vak apart

Het kan niemand ontgaan zijn dat de professionele beautybranche volop in beweging is. Een wedstrijd als deze, is een kroon op het ambachtelijke vak schoonheidsspecialist want door dit event krijgt het vak schoonheidsverzorging een gezicht. Door de winnaars te profileren, is er steeds meer inzicht in wat het vak schoonheidsspecialist inhoudt en wat er komt kijken bij een goede bedrijfsvoering.

Overkoepelend doel is en blijft het vak van professionele schoonheidsspecialisten en beauty salons naar een hoger level te tillen. Dit jaar waren er weer veel kwalitatief hoogwaardige inzendingen en deze volgen allen het circuit van drie nominatierondes, te weten een beoordeling door de vakjury op business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. De tweede nominatieronde is een bezoek geweest van de Mystery Guest die beoordeelt op kwaliteit van de behandeling, service, hygiëne en klantvriendelijkheid en de laatste ronde is in januari en bestaat uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

 

Lees meer: [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/patricia-ides-genonimineerd/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Patricia Ides is genomineerd! [/button]

 

Publieksprijs: [button url=”http://www.beauty-award.nl/” class=”button” size=”small” color=”purple” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Stem op Patricia! [/button] vanaf 15 januari t/m 17 februari 2014.

 

Lees meer over: [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/wie-is-patricia-ides/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Wie is Patricia Ides [/button]