Een herfstdag om lekker te ontspannen!

Vandaag is het een echte herfstdag, bladeren vallen van de bomen en véél regen. Zelfs de vogels zijn er stil van…

Toch samen met een vriendin vroeg naar het Amsterdamsebos gegaan om onze wekelijkse training voort te zetten. Natuurlijk vooraf gaand met een running en de krachttraining er tussendoor, en ik kan vertellen dat we goed nat waren, maar zo heerlik en voldaan zijn we na ander half uur weer naar huis gegaan.

Thuis gekomen ben ik onder de douche gegaan en heb me verwent met de hannah Body Scrub om nog even een goede doorbloeding op gang te brengen. Door de fijne korrel de huid goed van zijn dode huidcellen te ontdoen, de hannah  Shower Treatment is een romige emulsie die er voor zorgt dat mijn lichaam niet uitdroogt onder de douche maar een zacht laagje aan mijn huid geeft. Als afsluiter mijn lichaam in gesmeerd met de hannah Body Cream met zijn heerlijke geuren waar je eigenlijk meteen je huispak bij wil aan trekken om te ontspannen, maar goed dat zit er niet in, toch geniet ik weer van mijn dagelijkse treatment.

 

Kijk voor informatie over deze geweldige body producten van hannah want wie wil niet elke dag zo’n huid? [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/shop/hannah-body/” class=”button” size=”small” color=”autumn” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Klik hier voor meer informatie [/button]