hannah Touch of Silk

Wie wil er geen zachte huid, een huid die aan voelt als zijde!

Een heerlijke structuur, niet te vergelijken…

Een Silk zo egaal makend en direct matterend, geen vervelende vetlaag meer op je huid.  Geweldig om  je make-up over aan te brengen (indien het nodig is, we gaan voor een gezonde, égale huid met een goede conditie), heb je dat nog niet bereikt of wil je toch make-up gebruiken? De Touch of Silk zorgt voor het mooiste eindresultaat en je huid straalt de hele dag door.

De únieke formule heeft bij een consequent langduriger gebruik tevens diverse intensief huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van onder meer het vochtgehalte, volume en het intensief bevorderen van het natuurlijke herstellende vermogen van de huid bij o.a. littekens!

hannah Touch of Silk is voor iedere huid geschikt, zelfs voor de beschadigde-, gevoelige– of geïrriteerde huid. De toegevoegde vitamine A heeft een positief effect op het herstel van acne en reguleert de talgproductie van de huid, zowel bij te weinig als teveel activiteit.  Door de hoogwaardige siliconenolieën is de huid in staat om zichzelf te repareren. Siliconenolie wordt onder andere gebruikt bij littekenweefsel om het litteken soepel en zacht te houden en om goed te laten genezen. Werkt jeukstillend en neemt de roodheid weg, het vult de bovenste huidlaag op waardoor fijne lijnen minder tot niet zichtbaar zijn, bijvoorbeeld rond de ogen – kraaienpootjes.

 Deze speciale Touch of Silk heeft in 2012 de “Beauty Press Innovation Award” gewonnen.

 

Bij een besteding van € 150,-  in onze webshop een  hannah Touch of Silk 10ml cadeau!

 [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/shop/” size=”small” color=”red” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Webshop [/button] Klik op de Button om direct naar de shop te gaan en kijk rustig rond.

Geniet van een zijde zachte huid!