Na ruim 6 weken hard werken en geen tijd voor sport gehad ben ik vandaag samen met een vriendin naar Bloemendaal aan zee gegaan om hard te lopen op het strand. Wat een heerlijkheid, lekker in de zon je hoofd leeg maken en lekker met je lichaam bezig zijn. Wel goed ingesmeerd me de hannah Opulence Serum en o.a. de hannah Juvi Protect om mijn huid goed te beschermen tegen de eerste zonnestralen. De Opulence Serum beschermd mij tegen pigmentvlekken, mijn huid heeft veel sproeten en altijd een gevecht om te zorgen dat het geen vlekken gaan worden, ik kan iedereen vertellen “geen vlek te bekennen” en toch een heerlijke kleur opgedaan.

Laat je huid checken op 25 mei! Schrijf je nu in

We zijn blij met de zon, krijgen veel energie en dat hebben we hard nodig, ik heb het zoals velen van ons mogen ervaren hoe fit je wordt van de zon heerlijk op het strand rennen, ook na een drukke periode. Toch moeten we ons altijd goed beschermen en hoeven niet bang te zijn dat we niet kleuren. De producten van hannah Sun Perfection beschermen ons tegen UV-stralen maar al het goede van de zon wordt absorbeert door de huid. Het pigment dat in de huid wordt omgezet wordt veel langer vast gehouden doordat het niet alleen maar op de huid blijft liggen maar ook in de huid.

Smeren, smeren en nog eens smeren is het belangrijkste om onze huid gezond te houden en om toch van de zon te genieten.