Ben jij ook fan van de bindweefselmassage?

 

Zelf ben ik een voorstander van bewust zijn, bewust wording en bewust ervaren.

Ruim 27 jaar geleden zag ik op de voorjaars vakbeurs in Utrecht een vrouw iets héél bijzonders doen. Ik ga daar liggen en onder ga iets bijzonders iets wat ik nog nooit gezien en gevoeld had. Mijn huid kreeg een oprechte fitness, alles begon te leven en te stromen, goede doorbloeding, in 1 woord “het leeft”.

Direct ingeschreven voor de opleiding.

Tegenwoordig heeft iedereen gehoord van deze bijzondere, innovatieve vrouw met haar magische handen; Hannie Hakze en Brandnaam “hannah

Nadat ik de hannah Bindweefselmassage opleiding had gevolgd kwam in 1996 de hannah Litteken- en Rimpelreductie therapie.

“In samenwerking met het  Academisch ziekenhuis te Maastricht, ontwikkelde Hannah de Litteken- en rimpelreductie Therapie. Doordat verzekeringsmaatschappijen en de media gefascineerd zijn door deze techniek, wordt deze na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek op 22 oktober 1998 geoctrooieerd. Kenmerkend hiervan is de mogelijkheid tot huidverbetering van maar liefst 35 tot 80%!”

hannah Bindweefselmassage en de hannah RimpelReductie therapie zijn voor mijn bedrijf cruciaal van belang. Hiermee kan ik ierder stukje huid geven wat zij nodig heeft, elke huid is uniek.

 

In Antwerpen ben ik nog een stukje verder gegaan. Daar heb ik leren werken op een beschadigde huid o.a. brandwonden, huiden na een huidtransplantatie. Al deze technieken verwerk ik in mijn werk. Elke huid zie ik verbeteren en er gaat na al die jaren geen huidverbeterende behandeling voorbij waar geen hannah Bindweefsselmassage aan te pas komt.

Na al die jaren zijn mijn cliënten enthousiast en werken samen aan een top conditie van de huid.

 

Langer termijn effect

Voordat we gaan behandelen vind er eerst een consultafspraak plaats, hier worden alle wensen gehoord, producten bekeken welke de huid nodig heeft om de huid voor te bereiden om een goed resultaat te krijgen. Voordat het traject gaat beginnen wordt er 14 dagen met de producten thuis gewerkt waardoor er intensief behandeld kan worden zonder complicaties.

 

Hou jij van een natuurlijke look, maar wordt de veerkracht minder, rimpels die ontstaan, herstellende acne, acne littekens, littekens, pigmentvlekken van zonschade

Bindweefselmassage & RimpelReductie Therapie kuur = 6 behandeling 1 tot 2x per week

Plan jouw consult afspraak hier

 

De hannah bindweefselmassage en RimpelReductie Therapie pas ik niet alleen in mijn behandelingen toe, ook ben ik docent bij hannah Skin Improvement in Voorthuizen. Huidcoaches die opgeleid worden voor de hannah Bindweefselmassage en Refresh  Bindweefselmassage 1x per jaar, belangrijk dat we onze technieken hoog houden en onze kennis van de huid.

Mijn werk is mijn passie die wil ik met jou delen en verrijken om je huid uiteindelijk in top conditie te houden.

 

 

Voor vragen neem contact via mail naar: info@beautystudiovictoria.nl of maak direct een afspraak voor een consult, klik hier

 

Praat over jouw bevinding, je helpt zoveel andere mensen met hun huid.

Huid tintelende groet,

Patricia

 

Wees bewust van je huid. Ervaar, onderga

Consult afspraak

 

 

 

Patricia Ides

"Jouw huid is uniek en onvervangbaar wees er zuinig op"