NIEUW! HANNAH OPULENCE SERUM

hannah is zéér innoverend, vandaag is het nieuwe product gelanceerd.

Opulence Serum is en uitzonderlijk rijk en innovatief serum. De formule verbetert de rijpere huid op meerdere fronten. De samenstelling bevat een krachtige basis met maar liefst 20% in olie oplosbare vitamine C en daarmee een stabiele vorm van vitamine C. Hierdoor wordt de huid op een intensieve manier versterkt, het bindweefsel wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt de formule voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie. Dit intensieve serum pakt daarnaast overmatige pigmentatie bij de kern aan en zorgt tevens voor een krachtige boost in het bindweefsel.

Dé ultieme, synergetische aanvulling op de hannah Touch of Silk:

Het nieuwe Opulence Serum kan uitstekend op zichzelf staand worden gebruikt, maar vormt de ultieme synergetische aanvulling op Touch of Silk. Beide producten bevatten vitamine C voor een heldere teint en beide zorgen voor een mooie matte en egale uitstraling.

Een product dat zuinig in gebruik is door middel van een pipet en wordt makkelijk opgenomen. Door de huid goed te stimuleren met de hannah Cell Active wordt de doorbloeding op gang gebracht en is er een hogere opname, meer zuurstof in de huid. Vitamine Complex om de Opulence Serum dieper op te laten nemen en de Touch of Silk of een gewenste hannah crème. Het product om de huid te egaliseren, voor elke huid ook voor de meest gevoelige huid.

Verkrijgbaar bij Beauty Studio Victoria!