In de ochtend kijk ik naar buiten (en heel soms ga ik de veranda op om de temperatuur te voelen) en denk…. ja dat doe ik aan, lekker warm dus en laat de kou voor wat het is. Heerlijke warme handschoenen aan, sjaal om en mijn lichaam kan de warmte bij zich houden.

Ik geniet van elk jaar getijden! Verheug mij er enorm op.

Het enige is dat mijn huid niet altijd blij is met het wisselende weer. Lijkt wel of mijn huid in de stress raakt van de snelle wisselende temperaturen, binnen heb ik op de avond nog even lekker de verwarming aan en aahh zegt mijn huid. Geef veel om mijn huid en geef ook altijd de beste verzorging, ook mijn lichaam.

Wat ik super belangrijk vind is dat mijn huid de crème opneemt, ik kan wel steeds dikke lagen crème aanbrengen, maarrr hoe lekker vindt mijn huid het om een peeling of scrub te krijgen, daarna een masker en whola mijn crème wordt weer helemaal opgenomen. Soms ga ik met een vochtmasker lekker slapen, mijn huid voelt dan super zacht aan 🙂

Bij Beauty Studio Victoria kom ik veel huiden tegen die droog of weinig vocht in de bovenste huidlaag bevatten en binnen 14 dagen is de huid helemaal hersteld met de juiste producten.

Voor elke huid is er wel een product, laten we eens kijken met welke producten er bij Beauty Studio Victoria gewerkt wordt;

Een crème peeling heeft bij mij de voorkeur, geschikt voor de meeste huiden. Hannah heeft een Enzymatic Skin Peeling, deze droogt in en wanneer je het product niet meer voelt tintelen dan is de werking klaar, natuurlijk wel royaal aanbrengen om een goed effect op de huid te krijgen want je wilt het natuurlijk wel zien en voelen aan de huid.

Een andere mooie crème peeling is van Pascaud Enzyme Peel, deze blijft een crème op de huid en soepel, je voelt dat de vochthuishouding van de huid hersteld, heerlijk zacht! Er is er nog één Pascaud Salicylic Exfoliator, lekker met water en super voor een onzuivere huid of een huid met veel onzuiverheden. Ik gebruik de Pascaud Salicylic Exfoliatore lekker onder de douche en mijn huid voelt schoon aan, moet wel eerlijk zeggen dat ik ze alle 3 thuis heb.

Actie maand Januari & Februari

20% korting om je huid voor te bereiden op jouw wensen van de huid!

Patricia Ides

"Jouw huid is uniek en onvervangbaar wees er zuinig op"