hannah Skin Improvement Research Company introduceert het hightech merk JULIETTE ARMAND

 

 

De eisen die de consument in 2015 aan de specialist in huidverbetering stelt zijn erg hoog. Steeds vaker wordt verwacht dat cosmetische producten en behandelingen dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie. Als een weloverwogen beslissing introduceert hannah® SIRC het Griekse merk Juliette Armand. De geavanceerde therapieën hiervan benutten de kracht van de eigen huidcellen. Het hightech salonmerk werkt middels maatwerk behandelprotocollen én dito producten met maximale effectiviteit.

Juliette Armand vormt dé perfecte aanvulling op de diverse productlijnen van hannah®. Intensievere behandelmogelijkheden bij bepaalde specifieke huidproblemen, zoals acne, rosacea en pigmentvlekken met een snel resultaat. Een uniek, nieuw merk erbij, dat qua filosofie en denkwijze een zusje, of eigenlijk een zielsverwante is van het merk hannah®!

Over het ontstaan van Juliette Armand, een verhaal van persoonlijke creativiteit

Het merk Juliette Armand is opgericht in 1992 in Griekenland door chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou. Beiden besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche. Het doel is om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. Zij streven ernaar om te identificeren wat de huid daadwerkelijk  nodig heeft om gezond, mooi en vitaal te worden én dit langdurig te blijven. Zij willen hier aan bijdragen door vooruitstrevend te zijn in hun manier van wetenschappelijk denken en onderzoek, om mensen zichzelf weer goed te laten voelen over en vooral ín hun huid.

Professionele prestatie   

Inmiddels heeft Juliette Armand een vooraanstaande positie bereikt onder schoonheidssalons, wereldwijd samenwerkingsverbanden opgezet met gerenommeerde schoonheidsinstituten en exporteren naar verschillende landen. Daar waar Juliette Armand is begonnen met 10 producten, is dit inmiddels uitgegroeid naar een gespecialiseerde en complete professionele productlijn. Het complete aanbod bestaat inmiddels uit diverse producten en behandelprotocollen en omvat de productlijnen ELEMENT, SKIN BOOSTERS en SUNFILM. 

 

 

 

Bereiken van het doel

8 protocollen wel te verstaan bij Beauty Studio Victoria

  1. Juliette Armand AGING REGULATOR THERAPY elements – krijg grip op biologische huidveroudering. Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund.
  2. Juliette Armand ACNE THERAPY elements – krijg grip op acne. Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. De uitgekiende samenwerking tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor verfijning van de poriën en verbetering van de huidstructuur.
  3. Juliette Armand WHITENING THERAPY elements – pak overmatige pigmentatie effectief aanBestrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling! De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en een egale teint. Door hoge concentraties van geavanceerde ingrediënten, waaronder vitamine C, Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden. Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben, ook wordt de aanmaak van nieuw pigment gereduceerd.
  4. Juliette Armand SENSI THERAPY elements – maak de sensible huid sterk en weerbaar. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze therapie het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Huidirritaties worden bestreden en de hid wordt intensief gehydrateerd. Daarnaast wordt het natuurlijke genezingsproces ondersteund en versneld.
  5. Juliette Armand CHRONOS THERAPY skin boosters – bestrijd de tand des tijds. Het is nu tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.
  6. Juliette Armand APOCALYPSIS THERAPY ACNE skin boosters – win de strijd tegen acne. Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen, welke een bewezen positieve werking hebben bij acne. De complementaire werking tussen de intensieve behandeling en de producten pakt ontstekingen aan, remt de werking van de bacterie die acne veroorzaakt en reguleert de talgafscheiding.
  7. Juliette Armand APOCaLYPSIS THERAPY EXFOLIATION skin boosters – stel cosmetische ingrepen uit. Apacalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Hiermee kan een zeer effectieve interventie bij rimpels, huidverkleuringen en littekens worden gerealiseerd. Helpt de huid om haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.
  8. Juliette Armand herstel therapie na de Apocalypsis Therapie. Dit protocol wordt vijf dagen na de Apocalypsis Therapy Exfoliation uitgevoerd.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar contact of boek een kennismakingsbehandeling van Juliette Armand! Direct afspraak inboeken?