Huidbescherming tegen de zon in de zomermaanden uitermate belangrijk!

De zon met al haar voordelen kan de huid lelijk uitdrogen en verouderen. Zorg daarom dat je verantwoord gebruik maakt van de zon en op tijd de schaduw opzoekt. Zo kom je stralend de zomer door en ziet je huid er geweldig uit.

 

Goed beschermd op reis 

Veel mensen die LavieSage [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/shop/laviesage/huidbescherming/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Skinprotect & Skinbalance [/button] gebruiken vertrekken al met een voorsprong en gaan beschermd op reis. Hierdoor kunnen invloeden van buitenaf minder schade aan de huid aanbrengen. Bovendien hebben ze al iets meer pigment opgebouwd, waardoor de huid al een beetje meer kleur heeft. Net een mooi klein tintje donkerder dan anders. En ze worden sneller en egaler bruin.

Hoe kun je huid verder beschermen tegen uitdroging? Met [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/webshop/laviesage-skinhydracera-60/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Hydracera [/button] in combinatie met Skinbalance heb je hydratatie op zijn best!

Juist in de zomer op een kantoor met airconditioning of lange dagen zonblootstelling. Ook mensen die vaak vliegen kennen de vervelende, trekkerige huid. Maar waarom is nu die huid opeens droog, en waarom zijn er mensen die altijd een droge huid hebben?

De huid bestaat uit allerlei lagen die elk een eigen functie heeft. Zo is de buitenste laag (hoornlaag) verantwoordelijk voor het buiten houden van ongewenste stoffen maar ook het afremmen van vochtverlies van de onderliggende lagen. Als die hoornlaag niet in optimale conditie is, verliezen we meer vocht en voelt de huid droog aan. Bijvoorbeeld direct na het douchen omdat dan nog wat extra huidvet is verwijderd.

Drink voldoende water, is een stap in de juiste richting. Nu zijn er twee stappen van belang: 1. Voorkomen dat het vocht weer ongewenst de huid verlaat en 2. erg belangrijk, het binden van vocht in de lederhuid.

De naam HydraCera is afgeleid van de twee belangrijkste componenten: hyaluronzuur en ceramides. Hyaluronzuur bindt het vocht en ceramides remt het vochtverlies door herstel van de vochtbarrièrefunctie. Daarmee zorgt het voor een betere hydratatie. In combinatie met SkinBalance vul je ook de juiste en voldoende huidvetten aan en heeft de huid een betere doorbloeding.

Dus een must voor de droge zomerhuid. Of voor de mensen die nu verveld terugkeren van hun vakantie bestemming. SkinBalance & Hydracera.

Voor het meest optimale effect kan het worden aangevuld met SkinProtect.

Heb jij vragen over je huid? Patricia Ides geeft je het passend advies.

[raw][contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Website” type=”url” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form][/raw]