Hydrofiel reinigen

Met schuimende reinigers of producten op basis van alcohol kan de huid tijdens het reinigen flink uitdrogen. Dat gebeurt niet met de , twee milde, zogeheten hydrofiele reinigingsproducten van hannah.

Hydrofiele reinigingsproducten houden de natuurlijke huidbarrière intact en na gebruik voelt de huid zacht, fris en comfortabel aan. Er zijn twee varianten: Cleansing Milk en hannah Clear Cleansing Oil. Afnemen met een warm microwave kompres geeft een extra vochtboost.

Producten zijn verkrijgbaar in 50 ml en 200 ml

Huid & haar

Huid is huid, waar deze zich dan ook bevindt. Echter, het dagelijkse leefmilieu kan de huid wel beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de weersomstandigheden zoals zon, wind en kou, interne invloeden als ziektes of het gebruik van niet passende (haar) cosmetica.

Juist hier zit vaak het probleem, want doordat de haren veelvuldig gewassen worden met vaak agressieve reinigingsmiddelen wordt de huid snel aangetast en kunnen er diverse problemen ontstaan. De hoofdhuid en de haren zullen ook door deze niet passende middelen uit balans raken.

Door het gebruik van de juiste producten kan de pH-waarde van de (hoofd)huid in balans gehouden worden met een glanzend en gezond resultaat voor zowel huid als haar.

Wil je meer weten over de juiste producten voor het haar en behoud van de huid, klik op [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/contact/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] contact [/button]

[raw][contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Website” type=”url” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form][/raw]