U wilt weten wat de mogelijkheden zijn om uw huid jonger, gezonder en vitaler te maken? Dan hebben wij momenteel een aantrekkelijk kennismakingsaanbod waar u tegen een tijdelijk verlaagd tarief gebruik van kunt maken.

De aanbieding houdt in:

 1. Intake gesprek met huidcoach
 2. Huidanalyse met behulp van de SkinAnalyser
 3. Proefbehandeling, u voelt en ziet direct verbetering
 4. Op maat uw huidadvies

Van € 125,- nu tijdelijk voor € 49,-

Hieronder leest u wat u precies kunt verwachten van deze tijdelijke aanbieding. Als u na het lezen hiervan nog vragen heeft, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Let op: deze aanbieding is geldig tot 30 juni 2013.

 1. Intakegesprek met de huidcoach

Uw huid is een kostbaar bezit. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om kennis te maken met u en alles over uw huid, levenspatroon en overige eigenschappen te weten te komen. De huidcoach neemt met u een huiddiagnose door om alle aspecten van uw huid te inventariseren.

      2. Grondige huidanalyse met behulp van de SkinAnalyser

Beauty Studio Victoria wil het beste in uw huid naar boven halen. In onze praktijk gebruiken wij een SkinAnalyser om de basis te leggen voor het meest optimale resultaat. Met behulp van deze huidmeting worden alle van invloed zijnde huidelementen gemeten.

Zo wordt onder andere nauwkeurig in kaart gebracht:

 • vetgehalte
 • vochtgehalte
 • zuurtegraad
 • pigment
 • roodheid
 • gevoeligheid

De resultaten van deze SkinAnalyser geven ons de mogelijkheid om specifiek voor uw huid de beste behandelingen en producten te selecteren.

 3. Proefbehandeling:

Na het intakegesprek en de SkinAnalyser krijgt u een op maat proefbehandeling van huidcoach Patricia Ides. U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelingsmethoden.

Hoogwaardige producten

De proefbehandeling is gebaseerd op de uitkomsten van het intakegesprek en de huidmeting en is dus speciaal voor uw huid samengesteld. Tijdens deze proefbehandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten die niet alleen op de bovenste huidlaag werken, maar ook op de huidlaag hieronder (de levende huidlaag).

4. Op maat huidadvies

Na het intakegesprek, de SkinAnalyser en de proefbehandeling met hoogwaardige producten volgt ons op maat huidadvies.

Celniveau advies

Dit advies heeft betrekking op alle punten die van invloed zijn op het verbeteren van uw huid. Zo heeft het advies betrekking op vele zaken, zoals uw levensstijl, uw eetgewoonten, uw zongedrag etc. Daarnaast geven wij graag aan wat wij samen met u kunnen bereiken en wat hiervoor nodig is. U hebt dan een integraal advies van wat het beste is voor uw huid om er jonger, vitaler en gezonder uit te zien.

En dat allemaal voor maar € 49,-

Wij heten u welkom bij Beauty Studio Victoria in Amsterdam.

Let op: deze aanbieding is geldig tot 30 juni 2013.

 

[button url=”https://beautystudiovictoria.nl/contact/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Klik hier [/button] voor contact