vind de balans in je huid met dit multitalent in huidverbetering

Al jaren staat het Nederlandse cosmeticamerk hannah bekend om haar specialisme in huidverbetering, de befaamde

bindweefselmassagetechnieken en natuurlijk de productinnovaties. Het merk hannah is altijd op zoek naar de meest effectieve, kwalitatieve en innovatieve ingrediënten om bestaande producten te optimaliseren en nieuwe te ontwikkelen. Met respect voor zowel de huid als het milieu. met de komst van de Equalizer heeft hanneh weer een unieke crème ontwikkeld met de nieuwste ingrediënten die snel en efficient voor een langdurig egaliserend resultaat zorgen!

High-tech multitalent
De Equalizer is een multitalent in huidverbetering. Deze dagelijkse inzetbare crème verzacht bestaande hyperpigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming. Een geavanceerde booster die ongelijke pigmentatie aanpakt, waardoor de huid steeds verder egaliseert en de teint verheldert. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook ideaal op onzuiverheden en de gevolgen hiervan. Hierdoor geeft het een rustig totaalbeeld en brengt de Equalizer iedere huid zichtbaar en voelbaar in balans. Speciaal ontwikkeld met de nieuwste hightech ingrediënten zoals Bicowhite, Bukuchiol en kukumaolie die voor een langdurig egaal resultaat zullen zorgen. De hoge concentraties aan verschillende antioxidanten, zoals Astaxanthine om de vorming van vrije radicalen tegen te gaan, en de sterk hydraterende eigenschappen zorgen voor een stralende, gladde huid.

Diamant onder de antioxidanten
De toegevoegde Astaxanthine behoort tot de meest krachtige en veelzijdige antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Niet voor niets wordt dit ingrediënt de diamant onder de antioxidanten genoemd. Door zijn unieke moleculaire structuur werkt het nog effectiever teen vrije radicalen. De kleur van de Equalizer wordt bepaald door dit bijzondere ingrediënt dat van nature een rode kleur heeft. Geeft een egale teint aan de huid, waardoor het totaalbeeld er rustiger uitziet.

Plantaardig alternatief voor retinol
Bakuchiol is een plantaardige werkstof dat wordt verkregen uit bladeren en zaden van de harsklaver. Het biedt dezelfde voordelen als retinol, maar zonder de hinderlijke bijwerkingen ervan. Doordat het de collageensynthese stimuleert, wordt het bindweefsel verstevigd en de regeneratie van de bovenste huidlagen bevorderd. Het heeft een goede fotostabiliteit, waardoor het actieve bestanddeel z’n werkzaamheid niet verliest en dus ook niet wordt afgebroken bij blootstelling aan UV-straling. Een krachtig antioxidant dat huidverkleuringen zichtbaar vermindert en de vorming van vrije radicalen tegengaat.

Gepatenteerd huidtransportsysteem
Een geheel nieuw complex in de Equalizer is Bicowhite dat de belangrijkste processen die betrokken zijn bij de vorming van melanine aanpakt om hyperpigmentatie te verminderen en UV-schade helpt te voorkomen. Het bevat 5 synergetische ingrediënten die oplichtend werken: Vitamine C, Phytic Acid, Azeloglicine, Niacinamide en Alf-Bisabolol die door het gepatenteerde huidtransportsysteem Bicosome (op basis van een dubbele structuur aan natuurlijke lipiden) in de juiste huidlagen terecht komen om de overmatige melanineproductie te blokkeren. Maar ook om oxidatie, onzuiverheden en reeds gevormde vlekken sneller te verminderen. Het werkt eveneens effectief om de huidteint helderder en egaler te maken en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Zeker in combinatie met de sterke antioxidant GWhite VCE; één van de bekendste derivaten van vitamine C met zeer stabiele eigenschappen doordat het is bestand tegen licht, warmte en oxidatie.

Goede balans voor de eerste verdedigingslinie
Tego Turmerone is een gezuiverde vorm van kurkuma olie en werkt ideaal op het egaliseren van de huid. Een mooie antioxidant met een positieve werking op het verminderen van de rimpeldiepte en oxidatieve stress. Aangevuld met Solastemis zorgt het voor een goede balans voor de eerste verdedigingslinie van de huid. Deze actieve stof (van plantaardige oorsprong) beschermt de huid tegen UVA-straling en de afbraak van collageen en elastine in de huid. Daarbij wordt het DNA-reparatiesysteem gestimuleerd om zo oxidatieve stress nog verder tegen te gaan. Photoaging geassocieerde symptomen worden zichtbaar gecorrigeerd, rimpels en fijne lijntjes verminderen en de teint helderder, gelijkmatiger en gezonder.

Multifunctioneel inzetbaar
Door de toevoeging van de natuurlijke extracten uit zoethoutwortel wordt de melanineproductie verder geremd en heeft het een krachtige ontstekingsremmende werking met talgregulerende eigenschappen. Het geeft de huid een sterke antioxidantboost, waardoor de Equalizer multifunctioneel inzetbaar is om de natuurlijke weerstand van de huid weer optimaal in balans te brengen met een langdurig, egaliserend resultaat!

hannah Equalizer 60ml