DNA Cream heeft een andere emulsie gekregen. De vernieuwde samenstelling van de DNA Cream is een water in olie emulsie. Hierdoor zal de crème meer aanwezig blijven op de huid en is juist ideaal voor mensen die houden van een vol product dat langer voelbaar is op de huid.

DNA Cream is een geconcentreerde anti-ageing  verzorging. Het bevat een hoge dosis voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten zoals marine-DNA, biopeptide en red baron. Een buitengewone concentratie van vitale elementen met een combinatie van proteïne, laag glycemische koolhydraten en essentiële vetzuren zorgen voor een verbeterde continuïteit in de celstofwisseling. DNA Cream heeft sterk reparerende eigenschappen en zorgt voor een betere ‘cel-turnover’ (continue celvernieuwing). Het vochtgehalte wordt hersteld, de huid ziet er gladder en mooier uit en krijgt haar comfort en soepelheid weer terug.

 

De krachtige werkstoffen

  • Marine-DNA: Heeft reparerende eigenschappen en zorgt voor een betere ‘cel-turnover)
  • Biopeptide: Voor herstel en reparatie, stimuleert de huid eigen repair enzymen
  • Red baron: Werkt hydrateren, ook wel Japans bloedgras genoemd.

 

  • Een crème voor dag en nacht
  • Zorgt voor snelle reparatie en hydratatie
  • Ook voor zeer gevoelige huid
  • Verbetert vet- én vochtgehalte
  • Meer geschikt voor de drogere huid

 

 

Pure verwennerij voor je huid!

Bij jouw Pascaud specialist kun je ook terecht voor de DNA Treatment, een luxe en ontspannende anti-agining behandeling. Tijdens deze behandeling worden er DNA Marmagel pads, bestaande uit gevriesdroogde algen biomatrix, gebruikt. De DNA Treatment ondersteunt de regeneratie en revitalisatie van de huid. Daarnaast wordt het celmetabolisme (stofwisseling in de cellen) gestimuleerd en werkt het huidverzachtend, beschermend en anti-irriterend (verminderd roodheid). Naast de DNA Marmagel pads wordt ook het Marmatrix Masker gebruikt in deze behandeling. Het Marmatrix Masker is een gevriesdroogd masker en zorgt voor afvoeren, stimuleren, moisturizing, en geeft een lichte exfoliatie.

De DNA Treatment is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de oudere, vermoeide, droge en gestresseerde huid.

Wil jij ook genieten van deze geweldige behandeling?

En wil je jouw huid dagelijks verzorgen met de DNA Cream?

Maak een afspraak online of bel naar 020-6232773