Patricia Ides is genomineerd voor de Beauty Award 2014!

Maandag 9 december 2013

Dit is een dag om nooit te vergeten dat ik het op internet heb mogen lezen.

Zoals elke maandag ochtend start ik samen met mijn vriendin in het Amsterdamsebos om eerst te gaan hardlopen en daarna onze spiergroepen aan te pakken en te pijnigen. Vandaag is de dag, krijg bericht per post, zéér benieuwd wat de uitslag zo zijn, toch mijn hoofd bij de training gezet en niks aan het handje. Na een branderige training natuurlijk een kopje koffie (een capo) op het Gelderlandplein, stiekem op mijn mobiel al gekeken of er iets bekend was, maar nee. OP Facebook zag ik al dat er een aantal collega’s genomineerd waren…. De spanning stijgt.

Hup in de auto naar Amsterdam Centrum naar de zaak, daar zou mijn persoonlijke brief binnen komen. Aangezien ik in een hotel ben gevestigd is de post nog niet geweest, bij de receptie gevraagd, sercurity, maar nee de post is er nog niet. Ojee… Dan maar op internet kijken of ik erbij zit….

YESSSSSSSSSSSS

Ik heb geschreeuwd of mijn leven ervan af hing, maar dit keer mocht dat.

Ik sta helemaal te shaken, mijn lichaam heeft de overhand gekregen en dat had niets met mijn sport te maken! Wat kan een mens gelukkig zijn, een smile van oor tot oor.

Waarom is dit nou zo spannend? Dit is toch mijn werk en daar hoef je niet aan te twijfelen. De kans voor nominatie is 50 – 50.

De “Mystery Guest” heeft het voor mij erg spannend gemaakt, waardoor ik begon te twijfelen of ik genomineerd zou worden.

Waarom?

Op mijn website wordt je overal doorverwezen naar een consult afspraak voor de mooiste en beste resultaten en om niemand teleur te stellen of een kennismakingsbehandeling. De “ Mystery Guest” heeft online een afspraak geboekt voor een “huidverjonging behandeling” van 90 minuten en erbij geplaatst voor veel ontspanning i.v.m. drukte en verhuizing. Direct heb ik contact met haar opgenomen om te vermelden hoe ik werk en wil niet dat zij teleurgesteld zou zijn voor het geen zij zou krijgen. Geen enkel probleem was het antwoord…

Dinsdag 26 november was de dag voor de bewuste behandeling en ik had nog geen notie alleen een vermoeden (niemand krijgt namelijk een volledige behandeling de eerste keer, mijn beleid van werken), behandeling aan de huid aangepast en hoopte maar dat dit goed zou komen. Ik kreeg tijdens de behandeling geen hoogte, tot dat ik advies over de producten uitlegde en wilde gaan afrekenen!! Dus niet, deze geweldige dame was mijn Mystery Guest, zweet brak mij uit.

Waarom was ik toch nog bang?

Deze Mystery Guest vertelde dat zij een standaard behandeling moest ondergaan!!! Dan zit je bij mij verkeerd dacht ik nog, dat was 1.  Epileren en verven had ik niet aangehaald!! Klopt, men komt voor de huid en later wanneer de huid in conditie is haal ik het aan, mits de cliënt er zelf naar vraagt. Nou werd ik toch wel onzeker, want welke salon werkt nog standaard, er is geen één huid het zelfde, we willen de gezondste huid, zo glad mogelijk en met heerlijke blossen. Toch?

Maar vandaag werd ik verlost! Ik ben genomineerd voor de Beauty Award  als schoonheidsspecialiste voor 2014.

Breng je stem uit en stem op Patricia Ides

Vanaf 15 januari 2014 tot en met 17 februari 2014 kan er gestemd worden op de publieksprijs via www.beauty-award.nl

Maandag 10 maart 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt, maar eerst moet ik nog langs de juryleden, start op maandag 13 januari 2014.

Wil jij ook een behandeling van 90 minuten zoals de “Mystery Guest”? Boek nu je behandeling en je betaald geen €145,- maar € 99,- tot 8 maart 2014 loopt deze actie. Gebruik van de aanbieding kan maar 1x en geldt alleen voor de “MYSTERY GUEST” behandeling. Dinsdag 10 december kan men online boeken, kan je niet wachten om een afspraak maken stuur een e-mail naar info@beautystudiovictoria.nl

Geen idee wie Patricia Ides is? Lees meer hier over [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/wie-is-patricia-ides/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Patricia Ides [/button]

Nogmaals ik heb je stem nodig straks, geen donatie alleen je stem! Blijf mij volgen of volg Patricia Ides via Facebook en/of twitter.

[raw][contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Website” type=”url” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form][/raw]