Ik loop al heel wat jaren en geen idee hoeveel km dat zullen zijn bij elkaar 🙂

 

Wat mijn redenen zijn om te hardlopen is heel eenvoudig:

  • Vrijheid; de heerlijke demping en ritme van het lopen, de natuur geeft mij ontspanning en inspiratie;
  • Aantal keren per jaar meedoen aan hardloop evenementen. Dan heb ik een doel om naar toe te werken en zet mijn geest en lichaam aan tot harder werken;
  • Meer uithoudingsvermogen, kracht en zelfvertrouwen ontwikkelen. Zo ben ik de hele dag fit, heel belangrijk voor in mijn “Beautyhuidlab”;
  • Bewust worden van voeding. Ik eet om de afstanden te kunnen lopen, maar zorg tevens dat mijn voeding ook mijn lichaam kan herstellen;
  • Ik voel mij veel energieker, waardoor ik productiever ben;
  • Mijn grenzen verleggen en realiseren dat ik veel sterker ben;
  • In mij zelf geloven! Alle andere mensen die in mij geloven is een fijne bonus, maar alleen ik kan er voor zorgen dat ik over de finish kom;
  • Hardlopen heeft mijn leven veranderd. Als een beginnende hardloper mij verteld dat ze harlopen verschrikkelijk vind dan denk ik alleen: wacht maar. Hardlopen zal alles veranderen. Het gevoel nadat je klaar bent, geeft je een goed gevoel. Dat overweldigende gevoel van voldoening of trots wat je voelt als je je doel hebt gereikt. Er is geen beter gevoel.

Door over mijn hardlopen, voeding, trainingsschema’s, welzijn te praten en een mooie uitstraling te krijgen, zijn er al heel veel cliĂ«nten in mijn “Beautyhuidlab” die met het virus besmet zijn.

 

5 november 2017 ga ik dan ook een geweldige uitdaging aan: het lopen van de New York marathon! In 2016 heb ik deze fantastische marathon gelopen, dit jaar wil ik met mijn deelname geld ophalen voor dance4life. Een prachtige organisatie die zich inzet voor een wereld zonder aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld. Wil je mij supporten?

Check dance4life

Meer lezen over dance4lif? Kijk hier