Reinigen moet een feestje voor jouw huid zijn.

 

Elke dag moeten we onze huid reinigen, in de ochtend en avond. Voor vele is dit te veel werk of zijn te moe!

Heb jij veel mee-eters, puistjes, glimmende huid, te grote poriën, etc.. Je bent niet blij met jouw huid?

Neem jouw reiniging serieus! Een huid wordt er gezonder en stralender van bij je dagelijkse reiniging en hou het makkelijk voor je zelf. Ben jij een type die in de ochtend een douche neemt om lekker wakker te worden? Neem je reiniging mee onder de douche! De meeste reinigingsproducten neem je van de huid af met water. Zorg dat je het reinigingsproduct met veel water afspoelt en met voorkeur lauw water, zo blijven er geen resten achter op de huid.

Avond reinigen? Dat is te veel, of ik ben moe..  Zodra je thuis komt van je werk of van school, ga dan direct je huid reinigen. Je huid voelt meteen goed aan en je voelt je meteen weer fit.

Ben jij iemand die graag reinigt en net een stapje verder wil gaan? Neem een gastendoekje, maak deze helemaal nat (zorg dat je deze nog even uitwringt), 30 seconde in de magnetron. Plaats jouw dampende gastendoek op je huid zo ongeveer 10 seconde, op deze manier geef je je huid een extra boost om een mooie doorbloeding aan de huid te geven, in de winter is het een welkom voor jouw huid.  Nu heb jij een goede basis om je dagcrème echt te laten werken..

Weet jij niet welk product het beste voor jou is, laat het ons weten en wij kunnen uitleggen welk reinigingsproduct het beste bij jou past.

 

Je mag altijd even een kijkje nemen wat voor producten wij hebben in onze webshop, misschien ken je de merken.