Gelukkig reinigen we allemaal onze huid en smeren erop los 🙂 Helemaal top!

Maar vergeet je niet iets? Hoe is het met de huid van je decolleté, hals en de ogen?

Je gezicht stopt niet bij de kin! 

Wanneer je jong bent en je huid mooi strak in zijn velletje zit, ziet het er goed en egaal uit. Maar naar mate we ouder worden en al wat zon op onze huid hebben gehad, stress van het werk of heb je van nature een drogere huid dan je vriendin.. ga je dat toch echt aan je huid zien. Storende pigmentvlekken, fijne lijnen op de decolleté of zelfs groeven op de decolleté.. snik!  Dan ben je nooit te laat om de huid is even lekker goed aan te pakken.. Toch?

Reinigen zit al in je systeem, 2x per dag met het product wat jij lekker vindt en die geschikt is voor jouw huid (geen idee wat voor jou huid het beste product is? Laat je adviseren door een huidcoach of huidspecialist die elke dag de huid behandeld). Pak 2 of 3 pompjes extra of wanneer je een knijpfles hebt, knijp er maar lekker in 😉 , nu kan je goed je hals en decolleté meenemen.

Als je huid niet goed gereinigd wordt dan heeft je investering in mooie crèmes geen effect! 

Hoe reinig je de huid van je hals en decolleté? Gebruik een hydrofiele milk of olie, deze laat zich makkelijk met water vermengen en haalt alle vuildeeltjes op de huid weg. Masseer een reinigingsproduct niet in, maar met lekker veel water, dus heerlijk voor onder de douche. Maak het jezelf ook makkelijk, het is je ochtend en avond ritueel en dat mag toch wel een feestje zijn 😉

Gebruik lekker je handen en vingers om de huid van het gelaat, hals en decolleté te stimuleren. Voel de prikkels/tintelingen in de huid, nu ben je goed bezig.. Laat de huid maar wat doen, op deze manier stimuleer je de huid en elke cel wordt wakker. De huid mag best een beetje roze worden. De huid wordt wat warmer en je decolleté & neck crème wordt hierdoor makkelijk opgenomen.

Wees lief voor je huid 🙂

Breng je decolleté en hals crème van beneden naar bovenaan, door zwaarte kracht gaat het vanzelf hangen en we willen het graag op zijn plekken houden. Je rechterhand is voor de linkerkant van decolleté en hals, op deze manier kan je iets meer druk uit oefenen op de huid en de linkerhand is voor de rechterkant.  Een groot effect heb je dan snel bereikt. Gebruik regelmatig een scrub of een enzyme peeling, om de huid egaler en zachter te laten voelen. Door regelmatig de dode huidcellen te verwijderen wordt je decolleté en hals crème beter opgenomen.

Onderaan het artikel vindt je een leuke aanbieding..

 

 

Nu weten we dat we zorgzaam moeten zijn voor ons decolleté en hals. Maar hoe zit het met de ogen? Moet ik nou kloppen op de huid of mag ik nu toch smeren?

De huid rond de ogen is kwetsbaar en zien daar snel fijne lijntjes, ook wel droogte lijntjes. We werken de hele dag met onze onze ogen, lezen, zitten achter de computer of heden ten dagen staren naar onze mobiel.. En dan heb ik het nog niet eens over onze mimiek, lachen, knijpen.. Natuurlijk moeten we voorzichtig zijn met de huid rond de ogen, dus niet wrijven en boenen. Net als je decolleté en hals moeten we ook de oogleden verzorgen, weet je nog? Linkerhand voor de rechterkant? Dit geldt ook voor de ogen! Duw rustig, maar met een lichte druk van binnen naar de buitenkant en ook het boven ooglid, span de huid rustig aan. Dit kan je doen wanneer je je oog-verzorging aanbrengt!

 

Draag altijd een zonnebril bij mooi weer, zo voorkom je rimpelvorming rondom de ogen!

 

 

 

 

We hebben op dit moment een mooie aanbieding voor je! Bij aankoop van de Pascaud Neck & Decolletage Cream ontvang je de Pascaud EyeCare Cream 15ml t.w.v. €66,50 cadeau!