Vind de hond in de pot!

Hannah heeft al een geruime tijd een goed doel, “Stichting hulphond”

Over Hulphond Nederland

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Deze stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden en is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet. Hulp, begeleiding, coaching, passie en verbetering zijn de keywords van Hulphond Nederland en dat zijn mooie overeenkomsten met de hannah huidcoach. Daarom is hannah zeer trots om goldsponsor van deze geweldige stichting te zijn!

 

 

Wil jij ook een jaar lang gratis Hannah producten t.w.v. 1500,- euro ontvangen?

Vind de hond in de pot

Wil jij niet misgrijpen en kans maken om de hond in de pot te vinden? Schaf dan tussen 1 maart en 15 april 2018 een pot Enzymatic Skin Peeling 40ml, Cleansing Clay 40ml, 24-hour Skin Balancing 50ml, Remodelling Cream 50ml en/of Cell Recovery Cream 50ml aan bij Beauty Studio Victoria. In de pot kan zich namelijk een gouden sticker bevinden, waarmee je een jaar lang kosteloos hannah producten kunt winnen die speciaal op jouw huid zijn afgestemd!*

* Actievoorwaarden: Deze producten zijn verkrijgbaar bij de huidcoach waar je de gewonnen pot hebt aangeschaft. Via deze huidcoach ontvang je hannah producten die zijn afgestemd op je huidconditie met een maximum van €1.500,- op jaarbasis. Het jaar gaat in vanaf de eerstvolgende afspraak bij je huidcoach na het vinden van de gouden sticker in een pot. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet overdraagbaar aan anderen.

 

Aaibare huid

Een hulphond mag je niet aaien, maar je huid wel! Touch of Silk is een veelzijdige musthave in huidverbetering dat oneffenheden opvult, de teint egaal en gematteerd achterlaat, huidbeschadigingen en littekens sneller helpt te herstellen en bovendien zorgt voor een zijdezachte en vooral aaibare huid.

Schaf je tussen 1 maart en 15 april 2018 naast een hannah pot ook een Touch of Silk 30ml? Dan steun je direct Hulphond Nederland, want in deze periode draagt hannah een bedrag af aan dit geweldig goede doel!

 

Een geweldige kans om je huid te verbeteren, je ziet het, voelt het en je geeft niet alleen je huid een kans maar ook vele mensen die een hulphand nodig hebben. Ik vraag dan ook om de geweldige Hannah Touch of Silk 30ml erbij aan te schaffen!!

Patricia Ides

"Jouw huid is uniek en onvervangbaar wees er zuinig op"