hannah behandeling gaan net een stapje verder om je huid naar de next level te brengen!

 

Pionier in huidverbetering

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Ben jij een hannah fan of wil jij een hannah fan worden? Dan hebben zijn hier de hannah behandeling speciaal voor jou worden de behandelingen op maat gemaakt.

 

 

hannah Meet & Treat | 45 minuten | Prijs € 60,00

“Let’s try hannah”

De behandeling meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

Online boeken

 

hannah Xpress | 60 minuten | Prijs € 75,00

“The hour of power”

In de 60 minuten durende behandeling, de Hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal.

Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingen wordt er gehoor gegeven bij Beauty Studio Victoria aan de wensen van jou en de behoefte van jouw wensen.

Online boeken

 

hannah Xperience | 90 minuten | € 105,00

“The total Package”

Maar liefst ander half uur wordt er intensief gesport met je huid met o.a. de Hannah Bindweefsel massage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!

Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde product advies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Online boeken

 

hannah Rimpel Reductie Therapie | 90 minuten | €105,00

“Move your skin”

Neem je huid mee naar de next level, door Rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden.

De krachtige massage diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.

Online boeken

 

Hannah Glycolzuur peeling | 75 minuten | € 90,00

“Peel and Boost”

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid en voor meer opname van werkstoffen.

Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Online boeken

 

Bootcamp your skin

Voor intensieve en causale huidverbetering kan je huidcoach bij Beauty Studio Victoria een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen.

Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.

Vraag welke bootcamp voor jouw huid het beste resultaat zal geven!

Patricia Ides

"Jouw huid is uniek en onvervangbaar wees er zuinig op"