hannah for men

‘Naarmate mannen ouder worden, worden ze mooier’ is een bekend gezegde. Als je in de spiegel kijkt, zegt je gezicht wat anders. Je neemt de stoere beslissing om cosmetica te gaan gebruiken, het potje ‘mannencosmetica’ dat je hoopvol gekocht hebt, staat nog steeds onaangeroerd in het badkamerkastje.

Als dit herkenbaar is voor je, breng dan eens een bezoek aan Beauty Studio Victoria. 30% van de klanten van de huidcoach zijn man. Dit is in het verleden ontstaan door de stevige, unieke bindweefselmassage waar een man zich zeker niet voor hoeft te schamen. Ontdek waar hannah voor staat en onderga een Xperience!

De hannah huidcoach zal met de Skin Analyzer het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van je huid meten. Tijdens een hannah Xperience gaat de huidcoach je uitleggen waarom je bepaalde producten gebruikt en wanneer.

Wil jij een behandeling ondergaan en je hebt nog geen idee? Maak gebruik van onze kennismakingsaanbieding, [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/kennismakingsaanbieding/” class=”button” size=”small” color=”autumn” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] klik hier voor meer informatie [/button]

Onze huidcoache start elke eerste behandeling met een intakegesprek. Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde van je huid vertellen veel over haar conditie. Op deze manier kan de huidcoach, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig jouw persoonlijke behandelplan samenstellen.

[raw][contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Website” type=”url” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form][/raw]