Ik ben zelf een royale gebruiker van producten voor mijn eigen huid.

Waarom? Voor het reinigen vind ik het prettig dat alle vuil deeltjes die gedurende de dag op mijn huid zijn gekomen en vooral het onzichtbare wat in de poriën gaat zitten goed te verwijderen. Mij lukt dat niet met een enkel pompje, daar krijg ik mijn huid niet mee schoon en ook de intensieve werkstoffen worden dan niet opgenomen en dat zie ik meteen terug aan mijn huid, ik wil het beste voor mijn huid net zoals ik erbij na denk wat ik allemaal per dag naar binnen werk van voedsel, ik zorg graag goed voor mijzelf aan de buitenkant en de binnenkant is voor mij net zo belangrijk!

Wil jij ook het beste voor je huid en heb je dat ook dat sommige producten dan wel heel snel op gaan? Dan heb ik iets moois voor je.
Dit weekend zijn de meest bewuste producten in grootverpakking voor je.
In logische volgorde zet ik de hannah producten voor je op een rijtje die ik je dit weekend kan aanbieden:

hannah Reinigen:
Cleansing Milk 500ml (fles met pomp)
Sensitive Skin Lotion 500ml (fles met pomp)
Cleansing Oil 500ml (fles met pomp)
Prepare Potion 125ml (fles)

hannah Peeling & maskers:
Enzymatic Skin Peeling 200ml (pot)
Cleansing Clay 200ml (pot)
Hydro Balancing Mask 200ml (tube)
Pro Active Mask 200ml (fles)

hannah Doorbloeding:
Cell Active 200ml (fles)

hannah Herstellen:
Vitamin Complex 200ml (zonder spray – Vitamin Complex wordt in een sprayfles over gegoten)
24-hour Skin Balancing 200ml (tube)
Remodelling Cream 200ml (tube)
Cell Recovery Cream 200ml (tube)

hannah Red-line
Oxys Genes 125ml
Juvi Lite 125ml
Personal Choice 125ml
4YOUth 125ml

hannah Body

Scrub Plus 200ml
Shower Treatment 500ml
Body Oil 500ml
Body Cream 500ml

Heb jij vragen over een product of over je huid? Contact

Huidcoach Patricia Ides