Ellipse Flat Lashes

Nieuw bij Beauty Studio Victoria!

De ovalere vorm biedt een aantal voordelen:

Voller ogende set

Doordat de extensions breder zijn en minder hoog bij de aanzet ontstaat er een voller ogende set wimpers met minder haartjes.

Zachtere haartjes & betere hechting

De Ellipse Flat lashes zijn hol van binnen. Hierdoor voelen de wimperextensions zachter aan en zijn lichter dan de reguliere lashes. De hechting is optimaal door deze speciale onderkant.

Wil jij de zomer zorgeloos mooie lange, volle wimpers boek een afspraak telefonisch of online.

Lash eXtend wimperextensions

De nr 1 in wimperverlenging met de nieuwste techniek!

Wimperextensions voor volume en verlenging van de natuurlijke wimperhaar.

Semi permanente individuele Eyelash wimperextensions haartje voor haartje techniek!

Lash eXtend wimperextensions 100% silky Mink

Wimperextensions zijn de beauty trend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. De wimperbehandeling zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers van Lash eXtend zijn individuele wimperextensions oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje).

Voordelen: Ziet er natuurlijk uit, blijft lang zitten, 6 tot 8 weken. Make – up is niet meer nodig en bespaard in de ochtend tijd. verschillende soorten losse wimpers

Opvullen van wimper extensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimper extensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimper extensions.

Gemiddeld worden wimper extensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 a 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

Nu ook in de kleuren Zwart met uitlopend in Blauw / Blauw en Bruin of met een sierlijk steentje!