Beleef de hannah Xperience

 

Om het hannah concept echt te kunnen begrijpen, moet je het gewoon beleven. Hoe de behandeling er precies uitziet, hangt namelijk af van wie hem ondergaat. Iedere huid is weer anders. Bij een eerste afspraak nemen we bij Beauty Studio Victoria ruimschoots de tijd om vragen te stellen. Op die manier kunnen we de persoonlijke situatie in kaart brengen en de behandeling aanpassen. Er wordt een behandelplan opgesteld waaraan de huidcoach bij Beauty Studio Victoria een thuisadvies koppelt.

De volgend stap is een uitgebreide huiddiagnose met de Skin Analyzer. Vet, vocht, pH-waarde (zuurtegraad van de huid) en de gevoeligheid worden gemeten. Erg belangrijk, want een juiste vetgehalte betekent een goed gevoede huid, vocht is essentieel voor een gezonde uitstraling en een goede pH-waarde zorgt ervoor dat bacteriën minder kans hebben. De resultaten van de diagnose zijn bepalend voor de behandeling.

Reinigen

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is het activeren of herstellen van de doorbloeding. wij activeren de huid zodat zij werkzame stoffen goed op kunnen nemen. Een goede reiniging is de eerste stap. Dit gebeurt met een pH-neutrale cleansing. Tijdens de behandelingen werken wij met micro wave kompressen. Dit zijn vochtige doeken die verwarmd worden in de magnetron. Zij geven langere tijd hun warmte af op de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd. Maar ze geven ook veel waterdamp, waardoor de huid op een eenvoudige manier heel goed gehydrateerd wordt. Het leuke is dat deze methode een heel goed effect heeft, maar toch heel makkelijk is toe te passen. Ook thuis!

Stimuleren

Na de reiniging volgt een peeling met de hannah Enzymatic Skin Peeling. Dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens is het tijd voor het stimuleren. hannah Cell Active zorgt er samen met de micro wave kompressen voor dat de doorbloeding op gang komt. Fruitzuren (indien mogelijk) worden aangebracht om er voor te zorgen dat het collageen gestimuleerd wordt en weer gaat werken. Herstellen is de volgende stap. Een verneveling met de  hannah Vitamin Complex, dit voldoet aan de eerste behoefte van je huid aan vocht en vitamines waardoor de crème daarna beter wordt opgenomen.

hannah Bindweefselmassage

De unieke hannah Bindweefselmassage maakt het vastzittende bindweefsel los en de huid wordt gestimuleerd. Op deze manier krijgen we meer zuurstof in de huid en de volume komt opgang. Door de lichtelijke zwelling worden het collageen verstevigd en nieuw collageen aangemaakt. De massage is stevig, maar voelt goed aan. Je merkt dat er iets positiefs gebeurt met de huid.

De behandeling kan uitgebreid worden met lichttherapie.

De hannah producten zijn ooit ontwikkeld om de probleemhuid te verbeteren, daarvan profiteert natuurlijk ook de normale huid.

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hooggekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweegbrengen. De producten zijn helemaal op elkaar afgestemd.

Prijs: € 79,-

U heeft nog nooit een hannah behandeling ondergaan en wil dit graag proberen?

Introductie prijs € 59,-  [button url=”https://beautystudiovictoria.nl/contact/” class=”button” size=”small” color=”red” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Contact [/button]

Lees meer over:

– Reiniging

Peelen

Huiddoorbloeding

Vitamine shot voor de huid

Bindweefselmassage

Lichttherapie